Fórum Hair.com

Účesy

liečba plešatosti, transplantácia vlasov

  • Register fóra ‹Diskusia.‹ Minoxidil
  • Zmeňte veľkosť písma
  • Na tlač
  • FAQ
  • Galéria
  • prihlásiť sa
  • vchod

Pena Regaine. Účinnosť?

Pena Regaine. Účinnosť?

alex 28. 01. 2011, 12:33

Re: Pena Regein. Účinnosť?

Prešlo okolo 1. augusta 2011 o 16:59

Re: Pena Regein. Účinnosť?

zumba 1. augusta 2011, 18:25

Re: Pena Regein. Účinnosť?

dmitry_f 1. augusta 2011, 19:08

Supermanov denník hovorí o jej práci.
Používal som ho asi 9 mesiacov, došlo k výraznému hromadeniu, ale potom boli vlasy ofúknuté, teraz je to horšie ako pred liečbou a stále sa to zhoršuje.
Nikoho nepočúvajte, všetko je to nafúknuté kvôli cene (čo sa týka produktov Apple)
Sám som vyskúšal roztok rogainu. vlasy rastú rýchlejšie a hustejšie na pene.
Pravda, v tekutine moje plešaté vlasy ožili do SEMI-STUDENÉHO stavu. Nl na tému pena mi pomohla viac.

Re: Pena Regein. Účinnosť?

alex 28. augusta 2011 22:28

Re: Pena Regein. Účinnosť?

lowelly 2. augusta 2011, 04:31

Pás štepov 2006 - 05.01.2009.
1667 štepov pás - 09.10.2009.
0765 prúžok štepov - 07.10.2010.
Celkom transplantovaných - 4438 štepov

Finasterid - od 09.11.2009.
Minoxidil - od 15.11.2009.

Re: Pena Regein. Účinnosť?

dmitry_f 2. augusta 2011, 11:16

AGA začala pracovať s obnovenou silou. rok pred liečbou to bolo na jar, keď som sa začal zhoršovať (

Re: Pena Regein. Účinnosť?

alex 28 02 aug 2011, 20:06

na nejakej vetve tu som cital, ze clovek vzdy zacne malovat na jar a na jesen. Ľudia s normálnymi vlasmi si to nevšimnú. Tu sme.
Čo teda ešte môže ísť.

Všeobecne som sa rozhodol držať sa zatiaľ svojho plánu: ráno pena, večer Kirkland. Už som si všetko objednal.

Re: Pena Regein. Účinnosť?

Prešlo okolo 2. augusta 2011 o 20:12

Re: Pena Regein. Účinnosť?

letec 3. augusta 2011, 17:35

Re: Pena Regein. Účinnosť?

Právnik 26. augusta 2011 14:01

Re: Pena Regein. Účinnosť?

Pushistik 26. augusta 2011, 14:10

Re: Pena Regein. Účinnosť?

kari 26. augusta 2011, 15:32

Re: Pena Regein. Účinnosť?

Pushistik 26. augusta 2011, 19:00

Získať znova 5% recenzií

Liek „Regaine“ sa používa na odstránenie takého hrozného problému pre ženy a najmä mužov, ako je alopécia. Toto vlákno bude brať do úvahy recenzie výlučne pre mužov, pre ženy je tu samostatná časť pre recenzie týkajúce sa minoxidilu Regein 2.

Regaine je dnes populárny, ale svojím spôsobom ovplyvňuje rôznych ľudí. Všetko závisí od cieľov, dávkovania, času použitia a tolerancie zložiek lieku konkrétnou osobou. Hlavným prvkom tohto lieku je minoxidil. Všeobecne je liek „Regaine“ produktom na vonkajšie použitie. Šesťdesiat mililitrová fľaša vydrží v priemere mesiac.

Poďme si povedať, ako droga účinkuje na mužov. Ak máte obavy, v prvom rade s vedľajšími účinkami lieku „Regain“, potom tí, ktorí ho používali, píšu na internete na fórach o suchosti a šupinatení pokožky. Takéto prípady nie sú vylúčené, najčastejšie je táto reakcia spôsobená propylénglykolom, ktorý je súčasťou Regainu. Ak patríte k tým, u ktorých sa vyskytli vedľajšie účinky, odporúča sa používať minoxidil bez propyléngolu. Niektorí muži si všimli vzhľad vlasov na hrudi a rukách. Preto musíte dodržiavať dávkovanie, aby ste predišli následkom..


Na fórach nájdete tipy na súvisiace postupy, ktoré je možné vykonať pri používaní Regain: vtierajte kyselinu nikotínovú a používajte dermaroller. Preto budú takéto kroky vždy vhodné..

Muži diskutujú o rôznych problémoch s používaním Regaine. Recenzie naznačujú úspešné použitie vo viac ako osemdesiatich piatich percentách prípadov. Nové vlasy sa objavujú vo forme chmýří. Stávajú sa tmavšie, hrubšie a hrubšie. Musíte však mať trpezlivosť a výsledky, ktoré možno pozitívne hodnotiť, sa dostavia asi o tri až štyri mesiace. Vyskúšajúc rôzne prípady použitia, či už s mezoskooterom alebo bez neho, muži stále prídu k východu - kúpiť a použiť liek „Regaine“ na báze minoxidilu.

Na internete možno nájsť medzi rôznymi sťažnosťami menšie zlyhania tlaku. Ale opäť je všetko individuálne a závisí od reakcie organizmu konkrétneho človeka. Existuje tiež problém s dĺžkou užívania drog. Niekto to musí používať šesť mesiacov, niekto rok alebo dokonca jeden a pol. Všetko závisí od cieľov a rýchlosti rastu vlasov.


Recenzie mužov naznačujú, že liek „Regaine“ je vo všeobecnosti droga, ktorej pôsobenie je cítiť dobre a prináša hmatateľné výsledky. Zaznamenáva sa tiež ľahké použitie, najmä ak ste sa rozhodli pre penu Regaine. Existujú vedľajšie účinky, ale nie sú strašidelné. Muž, ktorý používa Regaine, mu nakoniec obnoví pôvodnú hrúbku vlasov..

REGAIN

  • Indikácie pre použitie
  • Spôsob aplikácie
  • Vedľajšie účinky
  • Kontraindikácie
  • Tehotenstvo
  • Interakcie s inými liekmi
  • Predávkovanie
  • Podmienky skladovania
  • Uvoľnite formulár
  • Zloženie

Regaine je topický liek, ktorý stimuluje rast vlasov. Regaine, ak sa používa lokálne, podporuje rast vlasov u žien a mužov s androgénnou alopéciou. Aktívna zložka liečiva minoxidil má vazodilatačný účinok.
V klinických štúdiách s liekom sa zistilo, že Regain podporuje rast vlasov, zabraňuje vypadávaniu vlasov pri alopécii s hlavnými ložiskami u mužov na korune a u žien v strednej časti.
Začiatok stimulácie rastu je zaznamenaný 4 mesiace po začiatku liečby liekom Regaine. Po zrušení minoxidilu sa rast nových vlasov zastaví a po 4 mesiacoch možno očakávať návrat predchádzajúceho vzhľadu..
Presný mechanizmus účinku roztoku Regaine u pacientov s alopéciou mužského typu nebol stanovený.
V priebehu štúdií u pacientov s arteriálnou hypertenziou alebo normálnym krvným tlakom sa nevyskytli žiadne významné systémové vedľajšie účinky.
Pri externom použití lieku Regaine sa aktívna zložka mierne absorbuje do systémového obehu normálnou neporušenou (neporušenou) pokožkou (v krvnej plazme sa zistí najviac 1,4% použitej dávky)..
Absorpcia minoxidilu sa neskúmala u pacientov so sprievodnými kožnými ochoreniami.
Minoxidil sa neviaže na plazmatické bielkoviny. Nie je známe, či sa minoxidil metabolizuje, keď vstupuje do systémového obehu. Asi 95% minoxidilu, ktorý sa dostal do krvnej plazmy, sa vylúči do 4 dní po ukončení liečby. Aktívna zložka liečiva Regaine sa vylučuje hlavne obličkami.

Indikácie pre použitie

Regaine sa používa na liečbu mužov a žien s mužskou plešatosťou (androgénna alopécia).
Regaine sa neodporúča pacientom, u ktorých je vypadávanie vlasov spôsobené užívaním určitých liekov, strihaním účesov a nedostatkom vitamínov a minerálov (napríklad vitamínu A alebo železa), pretože v týchto prípadoch je minoxidil neúčinný..

Spôsob aplikácie

Na aplikáciu 1 ml liečiva je potrebné 6-krát stlačiť pumpičku aplikátora, ktorá smeruje do stredu postihnutej oblasti. Zabráňte tomu, aby sa Regaine dostal do očí a na sliznice. Po použití roztoku si dôkladne umyte ruky..

Vedľajšie účinky

Regaine je dobre znášaný. V niektorých prípadoch je možný vývoj takého nežiaduceho účinku lieku:
Lokálne účinky: erytém, pocit pálenia, olupovanie kože, dermatitída. V ojedinelých prípadoch bol zaznamenaný vývoj alopécie, seborey a nežiaducej hypertrichózy..
Účinok na srdce a cievy: zníženie krvného tlaku, poruchy srdcového rytmu, kardialgia, palpitácie.
Alergické reakcie: alergická rinitída, edém tváre, žihľavka, alergická kontaktná dermatitída.
Ďalšie vedľajšie účinky: synkopa, dýchavičnosť, závraty, opuchy končatín, bolesť hlavy.
S rozvojom systémových vedľajších účinkov minoxidilu vrátane palpitácií, bolesti na hrudníku, zmien telesnej hmotnosti, opuchov končatín a závratov, ako aj v prípade, že sa v mieste aplikácie objaví hyperémia a podráždenie, je potrebné Regaine zrušiť a zvoliť alternatívnu liečbu..
Regaine môže spôsobiť popáleniny očí a slizníc, v prípade náhodného kontaktu s roztokom v očiach a slizniciach ich ihneď opláchnite veľkým množstvom čistej tečúcej vody..

Kontraindikácie

Regaine je kontraindikovaný u pacientov s intoleranciou na minoxidil, pediatrov, u pacientov trpiacich na ischemickú chorobu srdca, arytmiu, arteriálnu hypotenziu (vrátane s tendenciou k hypotenzii), ako aj angínu pectoris; pacientom starším ako 65 rokov by sa mal predpisovať Regaine s mimoriadnou opatrnosťou a iba pod lekárskym dohľadom (u pacientov tejto kategórie neboli klinické štúdie s liekom vykonané).
Počas liečby Regainom je potrebné venovať zvláštnu pozornosť vedeniu vozidla a obsluhe nebezpečných mechanizmov (kvôli riziku arteriálnej hypotenzie a závratov).

Tehotenstvo

Počas tehotenstva a laktácie sa užívanie lieku Regaine neodporúča.

Interakcie s inými liekmi

Regaine v kombinácii s guanetidínom môže zvýšiť riziko ortostatickej hypotenzie.

Predávkovanie

Pri použití lieku Regaine podľa odporúčaní je predávkovanie nepravdepodobné. V prípade náhodného perorálneho podania je možný vývoj systémového účinku minoxidilu. 5 ml 2% roztoku Regaine obsahuje minoxidil v dávke 100 mg, čo je maximálna prijateľná perorálna dávka na liečbu dospelých pacientov s arteriálnou hypertenziou. Pri perorálnom podaní minoxidilu sa u pacientov môže vyvinúť arteriálna hypotenzia a tachykardia. V tomto prípade je indikovaná symptomatická liečba, vymenovanie diuretík, betablokátorov a intravenózne podanie soľného roztoku (vo forme kontinuálnej infúzie).
Predpisovanie sympatomimetík v prípade náhodného perorálneho podania minoxidilu je kontraindikované.
Aktívna zložka lieku Regaine sa odstraňuje z krvnej plazmy počas hemodialýzy.

Podmienky skladovania

Regain by sa mal skladovať na miestach neprístupných pre deti, kde je teplotný režim udržiavaný od 15 do 25 stupňov Celzia.
Čas použiteľnosti lieku Regaine - 4 roky.

Uvoľnite formulár

Reginovaný roztok 60 ml vo fľašiach s aplikátorom, v kartónovej škatuli 1 fľaša.

Zloženie

1 ml 2% roztoku Regaine obsahuje:
Minoxidil - 20 mg;
Ďalšie látky vrátane etylalkoholu.

1 ml 5% roztoku Regeinu obsahuje:
Minoxidil - 50 mg;
Ďalšie látky vrátane etylalkoholu.

Recenzie na penu Regain


Recenzie Regaine pre vlasy vo forme peny hovoria o výnimočnej účinnosti lieku na plešatenie. Zahrnutý v Minoxidile zlepšuje krvný obeh v pokožke, ovplyvňuje folikuly a spôsobuje zvýšený rast vlasov. Foam Regein je podľa lekárov-trichológov liek, pri jeho užívaní prakticky nedochádza k žiadnym vedľajším účinkom, ak sa dodrží požadované dávkovanie. Po objavení rednutia vlasov je lepšie liečbu neodkladať. Recenzie peny Rogaine naznačujú vysoké výsledky v obnove vlasov, keď sa liek používal od samého začiatku problému..

Recenzie na Regain penu 5%, berúc na vedomie výhody lieku

Dávková forma vo forme peny umožňuje ľahké nanášanie liečiva na pokožku. Koncentrácia účinnej látky sa považuje za ideálnu. Pri použití peny Regene 5% je podľa recenzií zákazníkov pozorovaný nový rast vlasov po mesiaci.

Pohodlný spôsob užívania drogy. Nie je potrebné vyberať odmernú pipetu, stačí odstrániť viečko a odmerať požadované dávkovanie. Rýchlo sa vstrebáva, nie je potrebné čakať hodinu, kým prípravok nevyschne. Keď sa oboznámite s recenziami na aerosól Regain, môžete si všimnúť, že po aplikácii pleťovej vody nedochádza k prejavom alergických reakcií. Je to spôsobené absenciou propylénglykolu v kompozícii. V pene je nahradený glycerínom, ktorý je neškodnejší, nespôsobuje lupiny, olupovanie, svrbenie a iné negatívne reakcie..

Môžete sa ubezpečiť, že liek je účinný, a to tak, že si ho objednáte na webovej stránke minox1.ru alebo nám zavoláte na +7 (499) 391-63-16

Vec: Kto vyskúšal Regaineho?

Možnosti témy
  • tlačená verzia
  • Prihlásiť sa na odber tohto vlákna...

Vlasy, je nepríjemné povedať, rednú. V kozmeteológii mi bolo odporúčané vyskúšať „Regein“. Stojí to asi tisíc. Rozmýšľam. Použil to niekto??

áno, použil som.
kúpil, použil mesiac, aj keď v balení po štyroch.
v pohode, vlasy boli tvrdšie, objem na hlave sa zväčšil, prestali tak hojne vypadávať, ale.
Všade mám riedke chĺpky a veľmi málo, ak sa ani neholím na nohách, nikto neuvidí, že ich tam mám, začali mi znova dorastať, ani som nemal pocit, že tam sú, všeobecne som s vegetáciou nemal vždy nič, ale po použití opakovaného získavania vlasov vlasy stuhli všade, na ohanbí, prepáčte, nebolo možné sa oholiť vôbec, robila som to so slzami, keď dorástli, boli to neznesiteľné, napichané, svrbiace. hrozne
pod pazuchami ten istý príbeh som sa všeobecne holil každý deň na rovnakom základe, ako si umývať zuby, ale po použití Rogaine som musel použiť pleťovú vodu, ktorá mi odstráni chĺpky. čo je pre moju pokožku všeobecne šok, ale keď narástla minimálne o pol mm. ach, bol som opotrebovaný, kým sa všetko nevrátilo do normálu. roniť slzy, kým sa vegetácia po tomto ošetrení nezotaví

ale kamarátka to používa, nemôže ju potešiť..
Chápem, že všetko je individuálne

naka
po použití opakovaného získavania vlasov vlasy stuhli všade, na ohanbí, prepáčte, nebolo možné sa oholiť vôbec

Niečo, čomu sa nebudem venovať. kde si to použil.
Chceš povedať, že si to nalievaš na hlavu - vlasy rastú všade.

nalejte si ju na hlavu - vlasy rastú všade.
hm huh.
v balení je špeciálna dávkovaná pipeta, 1 g ráno a večer 1 g, a tak každý deň
rozmazané striktne podľa pokynov a na miestach, kde sa vlasy zriedili, potom ich pretierali končekmi prstov, rozmazali iba hlavu, ale vlasy boli všade tvrdšie
na obale sa píše, že ak začali na tvári rásť chĺpky (údajne možný vedľajší účinok), prestaňte ich používať
na tvári mi nič nerástlo, každý deň som s hrôzou pristupoval k zrkadlu, nedajbože, nedajbože. nič nevyrástlo, ale prestalo

"Regaine" na rast fúzov - prvý prostriedok s minoxidilom

Osobitnú popularitu si získala nová móda - pre bradu, ktorá dodáva mužom vážnosť a štipku brutality. Mužské pohlavie pri hľadaní rýchlej produkcie chĺpkov na tvári používa veľa prostriedkov: od farmaceutických multivitamínových komplexov po lieky, ktoré aktivujú rast vlasov. Regaine na fúzy sa používa v rozpore s odporúčaniami výrobcu - spočiatku je liek určený na boj proti fokálnemu vypadávaniu vlasov.

  1. Trochu o spoločnosti
  2. Uvoľnite formulár
  3. Aplikácia
  4. Kontraindikácie a vedľajšie účinky
  5. Účinnosť
  6. Recenzie

Trochu o spoločnosti

Johnson & Johnson je autorom svetoznámej značky Minoxidil Rogaine. Rada výrobkov na starostlivosť o vlasy zahŕňa pleťové vody a peny používané v boji proti androgénnej alopécii.

Americká firma je holdingová spoločnosť a zahŕňa okolo 250 dcérskych spoločností z celého sveta. Ich výrobky sú všeobecne známe pre svoju vysokú kvalitu a rozmanitosť. Spoločnosti sa zaoberajú výrobou:

  • lieky;
  • hygienické a hygienické výrobky;
  • medicínske vybavenie.

Spoločnosť Johnson & Johnson má ústredie v USA, New Jersey.

Uvoľnite formulár

Uverejnil Abhishek Arya (@ abbyarya24) 21. septembra 2019 8:18 PDT


Značka Rogaine bola zaregistrovaná v roku 1988 a je navrhnutá na riešenie problému dedičnej plešatosti. Lieky sú založené na účinnej látke - minoxidile - s rôznym percentom. Pre mužov spoločnosť vyrába prostriedky od 5%, pre ženy - 2%.

Vysoké náklady sú odôvodnené dobrou účinnosťou a minimálnym počtom vedľajších reakcií, ak sa používajú.

Spoločnosť ponúka nasledujúce typy fondov:

  1. Rogaine Men’s Hair Regrowth Treatment Foam 5% (pena pre mužov) - používa sa na liečbu miernych až stredne ťažkých foriem nepravidelnej alopécie, špeciálne navrhnutá pre dospelých. Celkový výsledok závisí od úrovne citlivosti tela na účinnú látku, 5% minoxidil.
  2. Rogaine Men’s Extra Strength Hair Regrowth Hair Treatment, 5% (lotion for men) - sa používa na obnovenie zdravého rastu vlasov, zastavenie ich vypadávania, prevenciu plešatenia. Pomocou hlavnej zložky sa oživujú folikuly „spiace“ v pokožke. Výsledky štúdií ukazujú, že účinnosť nápravy bola stanovená v 87% prípadov..
  3. Rogaine Women’s Regrowth Hair Treatment 2% (lotion for women) - obsahuje 2% roztok minoxidilu, vykazuje prvé výsledky po 3 mesiacoch pravidelného používania. Najlepší účinok bol zaznamenaný v počiatočných štádiách vypadávania vlasov (nekontrolované vypadávanie vlasov, viac ako 60 vlasov denne)..

Výrobca neodporúča používať prostriedky proti vypadávaniu vlasov na iné oblasti ako pokožka hlavy. Objavitelia, ktorí pomocou formulácií vyriešili problém zlého rastu ochlpenia na tvári, tvrdia, že produkty spoločnosti odvádzajú vynikajúcu prácu a pomáhajú získať hustú bradu po 6 - 8 mesiacoch od začiatku procedúr..

Aplikácia

Pred použitím drogy musíte očistiť tvár. Ďalšie použitie závisí od formy uvoľnenia:

  1. Lotion - malé množstvo (veľkosť hrášku) sa nanáša na problémové oblasti 2 krát denne. Proces prebieha ľahkými masážnymi pohybmi, je potrebné zabrániť kontaktu s očami a sliznicami.
  2. Sprej - naneste až 5 dávok na každú polovicu tváre. Zloženie sa vtiera jemnými krúživými pohybmi a ľahkou masážou. Liečivo je distribuované rovnomerne, aplikuje sa dvakrát denne.

Vyššie dávky, 10% a 15%, nie sú vhodné na urýchlenie rastu fúzov alebo fúzov. Sú určené na boj proti ťažkým formám nepravidelnej alopécie. Koncentrovaný roztok môže vážne poškodiť citlivú pokožku na tvári..

Odborníci tvrdia, že na dosiahnutie stabilného účinku sa liek „Regaine“ musí používať najmenej jeden rok. Po prerušení kurzu bude reakcia individuálna: je vysoká pravdepodobnosť, že sa vzhľad vráti na pôvodné miesta. Znovuzrastené vlasy na tvári opäť vypadnú, zostane z nich len malá časť.

Prerušenia medzi postupmi by nemali presiahnuť 2 týždne za predpokladu, že sa liek užíva nepretržite niekoľko mesiacov. Pokusy o použitie produktu v šachovnicovom vzore (mesiac po mesiaci alebo v inom poradí) neprinesú očakávané výsledky. Medzery medzi ošetreniami sú povolené iba zo závažných dôvodov.

U niektorých mužov sa použitie lieku „Regaine“ môže stať zdrojom ďalších chĺpkov na rukách, čo všeobecne stmavne vegetáciu v tele..

Mylná predstava o výskyte monobrowa alebo raste vegetácie okolo očí nemá nijaký základ - tieto skutočnosti neboli zaregistrované..

Kontraindikácie a vedľajšie účinky


Regaine je zakázané používať s nasledujúcimi indikátormi:

  • pre maloleté a staršie osoby - osoby mladšie ako 18 rokov alebo staršie ako 65 rokov;
  • s precitlivenosťou na zložky liečiva vrátane minoxidilu;
  • s dermatózami, porušenie celistvosti kože: rezné rany, škrabance, malé rany.

Použitie pleťovej vody alebo spreja môže vyvolať vývoj rôznych vedľajších reakcií tela. Medzi miestne negatívne účinky patria:

  • vývoj dermatitídy na koži pod vlasmi;
  • ťažká dermatitída s príznakmi podráždenia, začervenania a zápalu;
  • alergická kontaktná dermatitída;
  • folikulitída, svrbenie, seborea;
  • ohnisková strata vlasov alebo rast vlasov na nežiaducich miestach (pri nesprávnom použití produktu).

Klinické štúdie preukázali, že nežiaduce reakcie v dvoch podskupinách, ktoré dostávali 2% a 5% roztok minoxidilu, boli svojou povahou a závažnosťou porovnateľné. Pri vyššej koncentrácii aktívnej zložky sa zvýšila frekvencia nežiaducich účinkov..

Systémové reakcie sú menej časté a sú distribuované podľa porážky jednotlivých vnútorných orgánov a systémov:

  • dermatologické patológie - nešpecifické alergie so žihľavkou a vyrážkami, opuchom na tvári a tele;
  • dýchacie oddelenie - dýchavičnosť, nádcha alergického pôvodu;
  • nervový systém - záchvaty bolesti hlavy so závratmi, vertigo a neuritídou;
  • kardiovaskulárne oddelenie - bolestivé pocity v oblasti hrudníka, nestabilita ukazovateľov krvného tlaku, častý srdcový rytmus, zmeny rytmu srdcových kontrakcií.

Príčinná súvislosť medzi použitím lieku Rogaine a nežiaducimi reakciami bola stanovená iba pri dermatologických abnormalitách. V iných prípadoch nemusí byť ich výskyt spojený s liečbou alopécie.

Náhodné požitie roztoku môže vyvolať výskyt systémových nežiaducich reakcií, ktoré sa vyskytujú v reakcii na vazodilatačné vlastnosti účinnej látky:

  • 2% roztok v objeme 5 ml - obsahuje 100 mg minoxidilu alebo maximálne množstvo liečiva použitého na liečbu hypertenzie;
  • 5% roztok 5 ml - obsahuje 250 ml účinnej látky, čo zodpovedá 2,5-násobnému prekročeniu dávky, ktorá sa používa u dospelých pri liečbe arteriálnej hypertenzie.

Medzi príznaky predávkovania patrí pokles krvného tlaku, tachykardia, zadržiavanie tekutín v tkanivách. Liečba vyžaduje vymenovanie diuretík a betablokátorov.

Produkt obsahuje malé množstvo etylalkoholu, ktorý môže vyvolať zápal a podráždenie očných buliev. V prípade kontaktu s citlivými oblasťami (podráždená pokožka, oči alebo sliznice) je potrebné ich opláchnuť pod tečúcou studenou vodou.

Účinnosť

Spektrum účinku minoxidilu na vlasové folikuly nebolo úplne preskúmané; pôvodne bol tento liek vyvinutý na zníženie vysokého krvného tlaku..

Účinnosť lieku je spojená so zlepšením mikrocirkulácie krvi v problémových oblastiach, čo aktivuje prácu folikulov.

Táto vlastnosť umožňovala použitie pleťových vody a peny na boj proti nedostatočnému rastu vlasov, dedičnej alopécii. Náhodné požitie lieku do krvi a ďalšie šírenie po tele môže spôsobiť aktívny rast vegetácie nielen na tvári, ale aj v tele..

Medzi výhody použitia nástroja „Obnoviť“ patria:

  • jednoduchosť použitia - každý postup netrvá dlhšie ako 2 minúty;
  • univerzálnosť - produkt je povolený pre osoby od 18 do 65 rokov;
  • dobré výsledky - po 3 mesiacoch sa prvé chĺpky objavia na prázdnych miestach;
  • trvanlivosť účinku - až po absolvovaní celého liečebného cyklu.

Roztok nemá špecifický zápach, ľahko sa nanáša a prakticky nespôsobuje vedľajšie účinky.

V prítomnosti domácich miláčikov je potrebné zabrániť ich kontaktu s sprejmi alebo krémami - účinná látka v kompozícii je pre nich vážnou toxickou látkou..

Recenzie

Podľa recenzií používateľov „Regaine“ pre fúzy nie vždy prináša očakávaný výsledok. Pre niektorých kupujúcich je to absolútne zbytočné, pre iných je to najlepší spôsob, ako urýchliť rast vlasov na tvári..

O Regaine 5% peny:

  1. (https://forum.heavybeard.com/viewtopic.php?p=8655): „Na ebay (s kurzom 6 mesiacov) som si objednal penu a stálo ma to 6000 rubľov a 15 dní čakania. A teraz mám objednávku! Banky sú vyrobené z hliníka s drsným povrchom, dostatočne príjemné na dotyk a vybavené „inteligentným“ detským bezpečnostným krytom. Banku spustíme sprejom nadol a zatlačíme... A je to, čo som chcel! Pena s vôňou alkoholu, ktorá sa rýchlo topí na teplej pokožke, sa rýchlo vstrebáva (v porovnaní s Aleranou) a rýchlo zasychá. ŽIADNE napnutie, svrbenie, podráždenie a olupovanie pokožky (všetko je podľa údajov môjho tela čisto subjektívne)! Minútu to mravčilo, ďalších 10 minút schlo, voila! Jediné negatívum, ktoré som našiel, je to, že na pokožke zanecháva biele pruhy, ak sa pena zle vtiera. Neviem si predstaviť, ako to bude vyzerať na tých, ktorým sa pestujú fúzy. ““.
  2. (https://forum.heavybeard.com/viewtopic.php?p=9349): „Ahoj ešte raz! Penu Regaine používam už takmer 5 mesiacov a momentálne ju máme. Všeobecne nie veľa, chlapci zo susedných tém majú v porovnaní so mnou na tvárach len džungľu a ja mám sakra krík! Chlapi pomáhajú, radia, čo majú robiť? Je synchronizácia skutočne taká dlhá? Potieram si to 2x denne, jem vitrum 1 krát denne (celá sada vitamínov), čakám na radu, inak strácam srdce. P.S. Keď je fotografia urobená, „čierne konope“ je takmer prázdne - vlasy sa zdajú byť termálne, ale rastú nereálne pomaly, čo to je? “

Výrobky sa predávajú v sieťach lekární, internetových obchodoch a kozmetických obchodoch. Používatelia v recenziách často spomínajú rôzne produkty, ktoré sa používali na aktívne pestovanie fúzov.

Existuje niekoľko druhov liekov, ktoré obsahujú minoxidil:

  1. „Kirkland Minoxidil“ - označuje generiká Rogaine (lacné analógy s miernymi zmenami v zložení zložiek). Vyrobené v USA, nie je potrebné žiadne oplachovanie, vhodné na každodenné použitie. Cena za 1 fľašu 5% roztoku je od 799 rubľov, za balenie 6 kusov - 3600 rubľov. 5% pena bude stáť 1500-2100 rubľov, v závislosti od počtu jednotiek.
  2. Alerana je určená na aktívny rast vlasov z Petrohradu (Vertex). Vyrába sa v jedinej verzii - v spreji, s 5% roztokom. Cena od 670 do 2010 rubľov, za 1-3 fľaše.
  3. "Generolon" - vyrobený v Chorvátsku, je dostupný v 2 formách: 2% a 5% v spreji. Aplikuje sa dvakrát denne, jedna fľaša bude stáť 560 rubľov. Negatívne stanovisko k produktu je spojené s častou dermatitídou - zloženie obsahuje propylénglykol.

Pravidelné používanie výrobkov Johnson & Johnson poskytuje očakávaný účinok v priebehu času, rýchlosť rastu fúzov závisí od individuálnych charakteristík organizmu. Trichológovia odporúčajú kombinovať lokálnu aplikáciu s použitím plných multivitamínových komplexov - vitamíny a minerály majú pozitívny vplyv nielen na vlasy, ale aj na celé telo..

Aerosol Minoxidil 5% (Regaine) - recenzie

Negatívne recenzie

Keď môjmu manželovi začali na šibenici vypadávať vlasy, znepokojil ho tento jav, bol veľmi rozrušený a požiadal o pomoc trichológa. Lekár mu odporučil 5% roztok lieku Regaine. Vyše mesiaca ho používal, vtieral si ho každý deň do pokožky hlavy, dvakrát ráno a po práci. Vo výsledku sa plešina nezmenšila. Nepomohlo mu to.

doba použitia opätovného získania je celkovo už 10 mesiacov. Posledné 3 mesiace z nich - 5%. Strata sa nezastavila ani ja nevidím v rozchode žiadne nové vlasy. Bohužiaľ neexistuje spôsob, ako urobiť fototrichogram. Aspoň nejaký pozitívny posun by sa mal prejaviť za 10 mesiacov...

Niet pochýb o tom, že sa jedná o AHA. Dermatologička to iba potvrdila. Riedenie je v temennej a hlavne korunnej zóne. Na zadnej strane hlavy a nad ušami majú vlasy normálnu hrúbku. Okrem toho existuje dedičnosť. Dedičnosť je tiež jednou z určujúcich AGA.

Mnohokrát som daroval krv a za pohlavné hormóny, štítnu žľazu a železo. Všetko je tam normálne. Ide len o to, že vlasy sa z roka na rok systematicky rednú. Na 14 rokov.

Výhody:

Nevýhody:

Nesedelo! Strašné svrbenie a lupiny, ktoré sa sotva vyliečili!

Čítal som recenzie a trichológ mi odporúčal. ALE. Každý prípad je iný! Mám 45 rokov, všimol som si „plešatosť“ asi pred 5 rokmi, ale nepripisoval mi žiadny význam. Ale márne! Nepoviem, že mi vlasy veľmi vypadávajú, ale na korune a temennej oblasti je jasne viditeľné, že ich nie je dosť. Vlasy sú tenké, ľahké, lúče sú celé na svetle. Spravil som fototrichogram - hustota vlasov na týchto miestach bola 120,0 na kV. cm (norma 190). Regaine mi skomplikoval situáciu - strašne ma svrbela hlava, objavili sa lupiny, sotva ich vyliečili! Nepomohlo to, lekár ma na základe vyšetrení poslal ku gynekológovi-endokrinológovi. Mužský hormón je veľmi preceňovaný. Je dobré, ak Regaine niekomu pomohol, ale bol som len v nemom úžase, že po ňom také problémy. Ak je niekto alergický alebo má intoleranciu, ani to neskúšajte! (Recenzia peny Regene 5% (minoxidil 5%).

Neutrálne recenzie

Výhody:

Nevýhody:

Nemôžem robiť reklamy na šampóny.

Vlasy mi redli asi pred piatimi alebo šiestimi rokmi a ako to býva, došlo k miernej panike. To len nešiel do kurzu a korenie tinktúry, a vajcia, s lopúchovým olejom, a všetky druhy masáží, ale bohužiaľ, nebudete ísť proti genetike.
A teraz som jeden k jednému, napríklad Dwayne Johnson alebo Vin Diesel, aj keď stále bližšie k Brsovi Willisovi a Adrianovi Celentanovi!
Takže na Nový rok mi blízki príbuzní dali túto „zázračnú drogu“.
Hneď poviem, že som si nerobil ilúzie, s manželkou sme to dlho merali a zvykol si na môj nový vzhľad (uplynulo päť rokov). Ale niekomu sa zjavne nepáči, ako vyzerám?
Tento liek používam tretí týždeň..
Výsledok, s výnimkou strašného svrabu a lupín, sa zatiaľ nepozoruje. A návod na použitie na 23 malých stránkach, polovica z nich sú „vedľajšie účinky“, „predávkovanie“, „interakcia a špeciálne pokyny.“ (Z jadrového kufríka je pravdepodobne menej pokynov).
Cena, ako som zistil, začína od 1300 rubľov a doba aplikácie je od 2 do 6 mesiacov.
Ak mi ho v budúcnosti nikto nebude dávať, je nepravdepodobné, že si ho napriek sľubovanému „superefektu“ kúpim sám.!

Výhody:

Nevonia ako lekáreň

Nevýhody:

Ahojte všetci, milí čitatelia!
Bola testovaná pena na rast vlasov s názvom „Regaine“. Kúpil som ho bratovi v lekárni a dôsledne som ho sledoval. Rúrka nie je veľká, váži 60 g.
Dizajn veľmi obyčajný, nevzbudzuje pozornosť
Informácie od výrobcu na druhej strane balenia
Zlúčeninu je potrebné použiť takmer každý deň dvakrát, takže spotreba je veľmi veľká - vyžaduje sa veľa peňazí.
Vôňa je neutrálna, svieža, nevydáva drogy.
Textúra - bežná ľahká pena
Počas troch mesiacov pravidelného používania nemali vôbec žiadny účinok. Zdá sa mi, že najlepším liekom na plešatenie je darsonval

Výhody:

pomáha, ale iba v čase podania žiadosti

Nevýhody:

cena, môžete nájsť analógy lacnejšie

Dobrý deň, čitatelia stránky Otzovik.
V mojej dnešnej recenzii budem hovoriť o lieku Regaine na vypadávanie vlasov. O niečo skôr som vám predstavil ampulky proti vypadávaniu vlasov

Technika Vichy Dercos Aminexil Pro. Na rozdiel od tohto lieku som použil ampulky viackrát a výsledok ma vždy potešil. S výhľadom do budúcnosti poviem, že týmto druhom prostriedkov je sanitka, ktorá skutočne pomáha, ale pomáha iba na určitý čas. Len čo ho prestanete používať a o mesiac alebo dva prejde, opäť som čelil podobnému problému. Rozdiel je iba v tom, že vlasy nevypadávajú v takom veľkom množstve..
Bol to tento liek, ktorý mi odporučili v lekárni v Nemecku. Predtým som túto drogu nepoznal. Na odporúčanie lekárnika, ktorý ubezpečil, že sa jedná o produkt novej generácie a že mu treba venovať pozornosť, som kúpil Regaine.
Regaine je predpísaný pre mužov aj ženy, ktorí čelia rovnakému problému.
Čo je to droga?
Toto riešenie sa odporúča aplikovať na čistú, dôkladne vysušenú pokožku hlavy..
Pozrime sa bližšie. Balenie teda obsahovalo tri fľaše so 60 ml roztoku a dva aplikátory. Jeden z nich je vo forme pipety, druhý je fľaštička s rozprašovačom. Pre vaše pohodlie sme si vybrali jednu z dvoch.
Každá fľaša je tesne uzavretá. Pred použitím musíte otvoriť veko a nasadiť aplikátor. Pre mňa bolo pohodlnejšie aplikovať roztok pipetou.
Teraz treba venovať pozornosť, podľa pokynov, roztok by nemal byť aplikovaný na hlavu najviac 2 ml Regainu denne. Toto je hlavné a hlavné pravidlo. Teraz vysvetlím, prečo som si vybral pipetu, aj keď so striekacou pištoľou by to bolo určite oveľa pohodlnejšie. Pipeta má stupnicu rozdelení, preto venujte pozornosť
S jej pomocou som kontroloval príjem roztoku. Roztok som nanášal na hlavu dvakrát denne, ráno a večer, každý po 1 ml.
Podľa pokynov, ak ste si vybrali aplikátor „nebulizátora“, aby dávka zodpovedala 1 ml, bolo potrebné pumpičku aplikátora stlačiť 6-krát. Neodvážil som sa použiť túto prílohu, pretože som sa bál urobiť chybu, možno márne. Neodporúča sa umývať si vlasy 6-8 hodín po nastriekaní.
Kontraindikácie pre toto riešenie:
- neodporúča sa pre deti do 18 rokov
- tehotné a dojčiace
- s vysokou citlivosťou na minoxidil a ďalšie zložky produktu.
Roztok má slabý lekársky zápach. Nie je to nič hrozné, rýchlo sa to minie. Tento kurz je určený na mesiac. V čase aplikácie som mala vlasy zafarbené, v takýchto prípadoch neexistujú žiadne kontraindikácie.
Ako liek účinkuje: Regaine rozširovaním ciev na pokožke hlavy zvyšuje prietok krvi do vlasových folikulov. Vďaka tomu sa spiace vlasové folikuly aktivujú a vlasy z nich začnú rásť..
Účinok Regaine som si všimol asi po 3 týždňoch užívania lieku. Vlasy začali menej vypadávať, žiarovky boli hustejšie. Celkový stav vlasov sa nezmenil. nebol lesk, nič iné.
5 týždňov po užití lieku bol výsledok na tvári, vlasy skutočne začali menej vypadávať, štruktúra vlasov, ako sa mi zdalo, bola trochu hustejšia. Ale asi o 1,5 mesiaca neskôr som sa opäť stretol s týmto problémom. Vlasy začali opäť vypadávať. Bežne dnes odborníci tvrdia, že je povolených 60 - 100 vlasov denne. Asi sa k tejto postave hodím dobre, možno trochu viac. Ale keď som v mysli rátal 60 za deň, 1800 za mesiac, môžeš zostať vôbec bez vlasov)).
Znateľný efekt sa dostaví asi po 3 - 4 mesiacoch pravidelného používania produktu. Ale táto liečba nie je lacná..
Droga sa predáva v lekárňach v troch typoch: 2% a 5% pleťová voda, rovnako ako 5% pena, tá nebola v čase nákupu k dispozícii..
Keď to zhrniem, Regaine na mňa veľmi neurobil dojem. Jeho účinok je hmatateľný, ale dočasný. Stojí to nie menej ako ampulky Vichy, dokonca o niečo viac. Za mňa si radšej kúpim ďalšie balenie ampuliek a použijem ich na prevenciu.

Pozitívne recenzie

Pena funguje rovnako efektívne ako tekutina.. 100% rovnaký výsledok. Pamätajte, že účinok je u každého človeka iný. Väčšinou regaine / kirkland je spomalenie plešatenia a funguje to. Hlavná vec je pochopiť to od samého začiatku aplikácie. A nikdy nemôžete prestať používať.

Vlasy začali vypadávať po narodení druhého dieťaťa, pomyslela som si, že prestanem kojiť a všetko bude v poriadku. Ale nebolo to tam, ani po ukončení laktácie sa situácia nezmenila. Rôzne lekárenské a ľudové masky, pleťové vody a odvary nepomáhali, na nejakom fóre som sa dozvedel o minoxidile. Vlasy sa spočiatku začali drobiť ešte viac, dokonca som sa bála, ale potom sa všetko vrátilo do normálu, objavilo sa mladé páperie. Produkt som celkovo používala asi 8 mesiacov.

Po prvom pôrode (vo veku 27 rokov) som si všimol, že stredný rozchod sa stal veľmi zriedkavým. Rozčúlil som sa a rozhodol som sa okamžite konať. Absolvoval som vyšetrenie a zistil som, že mám dedičnú androgénnu alopéciu. Lekár menoval Women’s Rogaine. Po ukončení kojenia som si drogu okamžite kúpila. Po 8 mesiacoch aplikácie som zabudol na svoj problém. Teraz môžem urobiť akýkoľvek účes bez toho, aby som rozčesanie rozčesala, aby som skryla vadu.

V porovnaní s tým, čo sa stalo a čo je teraz veľmi dobrý výsledok, je hlavné ísť k výsledku a nie prestať!

Došlo k vypadávaniu vlasov na spánkoch, v ofine a na zadnej strane hlavy. Lekár uviedol, že ide o typickú alopéciu u mužov, boli zistené aj príčiny a liečba. Kúpil som minoxidil od izraelskej spoločnosti na radu lekára. Používal som ho štyri mesiace. Počas tejto doby som si všimol také vylepšenia, ako je zastavenie vypadávania vlasov a objavenie sa nových chĺpkov v oblasti ofiny. Používa sa 2% krém. Objavili sa lupiny, ale ja používam lopúchový olej, kúpený v lekárni. Lupiny sú preč. Ďalej ho použijem, aby som videl požadovaný výsledok.

regaine je dobrým liekom na vypadávanie vlasov u mužov a žien. Manželovi začali vypadávať vlasy vo zväzkoch. Začal som to používať - ​​pomáha to.

Železo pomáha pri vypadávaní vlasov - t.j. musíte jesť viac mäsa, konzumovať potraviny s vysokým obsahom železa.

Všeobecne môže každý mať rôzne príčiny vypadávania vlasov. Môže ísť o nedostatok určitých hormónov. Je potrebné hľadať hlavnú príčinu.

Očakávajte účinok takejto drogy najskôr o 3 mesiace neskôr, Pena ma na dovolenke dokonale zachránila - a nič sa nevylialo a veľmi pohodlne to vyviedlo, rozmazalo a vyhralo

Čoskoro to budú 3 roky odvtedy, čo užívam minoxidil, a preto som sa rozhodol podeliť o svoje skúsenosti, respektíve o recenziu na moju baňu používanú vo forme peny od rôznych výrobcov. S kašičkou je všetko jasné, nech už je to krompáč alebo rogain, nie je veľký rozdiel, a to a to zablatí vlasy, dlho suší atď..

Moja prvá skúsenosť bola s americkou penou Rogaine. Použil som ho prvý rok a pol ráno a bol som veľmi potešený. Rýchlo vyschli, vlasy nezlepili, po 20 minútach vyzerali dobre upravené a navyše sa zdalo, že pena dodáva určitý objem.

Potom som sa z nejakého dôvodu rozhodol vyskúšať novinku, náš domáci produkt, pena Regein, sa predáva takmer v každej lekárni. Zdá sa, že som si veľký rozdiel nevšimol a použil som ho ráno, potom operáciu, potom mi narástli vlasy. A práve teraz, keď sa konár vo mne vkradol červ pochybností, že sa niečo nedeje. Vlasy ihneď po umytí a aplikácii nášho regenerátu boli mastné, ich objem nebol v porovnaní s tým, čo boli, rovnaký. Uisťoval som sa, že počiatočný výbuch z bane prešiel a zdalo sa mi to celkom dobré..

Ale nifiga! Rozhodol som sa vziať starý dobrý Kirkland vo forme peny a ofigelu na testovanie. Vlasy sú čisté, bez mastnoty, rýchlo schnú a čo je najdôležitejšie, videla som dávno zabudnutý efekt objemu!

Moje závery sú vo všeobecnosti také, že znovuzískanie našej lekárne je z hľadiska estetiky „také“ a od bežnej kašičky sa líši len málo. Salit a mastné vlasy.

Preto si myslím, že staré dobré sú lepšie, aj keď horšie dostupné - Kirklands a rogain USA.

Dobrý špecializovaný obchod s vlasmi na obnovu vlasov hairmeds.ru. Existujú lacné vitamíny pre vlasy Kirkland, Regaine.

Uvarov Andrej Vladimirovič, trichológ najvyššej kategórie

Minoxidil svojim pacientom aktívne odporúčam. Najskôr som to na odporúčanie kolegu otestoval na sebe. Presvedčení o tom, že skutočne pomáha chrániť vlasy, posilňuje ich a aktivuje rast nových, ich začal predpisovať pacientom. A na ich príklade som opäť presvedčený, že liek plne vyhovuje deklarovaným výsledkom použitia.

Z neznámych dôvodov mi začali vypadávať vlasy, vrkoč mal hrúbku 7 cm a stal sa z neho jeden a pol. Chodil som aj po profesoroch na procedúry, kontroloval telo, napichoval som všelijaké hlúposti, lieky, vitamíny. pomohol mi iba regaine, bolo tam veľa vlasov, samozrejme sa neobjavili 7 cm vrkôčiky, ale tie vlasy sa dali nazvať husté a krásne. ale opätovné získanie zmizlo z predaja. lekár povedal, že zvráti účinok po vysadení lieku. a tak sa aj stalo. Neviem, čo mám robiť, vrkoč má 1 centimeter, súhlasím s tým, že ho budem používať celý život, keby sa mi všetko vrátilo

Môj manžel začal plešatieť v 35 rokoch. Toto je dedičné. Jeho otec do 50 rokov bol prakticky plešatý, iba mu na zadnej strane hlavy boli vlasy. Plešaté miesta môjho manžela nie sú po stranách, ako to často býva, ale vlasy na temene hlavy sú redšie a nerastú. Hneď ako som to zbadal, okamžite som sa začal prehrabávať v internete a hľadať liek na plešatenie. Našiel som tento liek Regaine. Myšlienka - premyslené a stále kúpené. Začali sa uchádzať. Urobil som všetko, keďže muži sú druhé deti. Mám jednu dcéru, ale náš otec je moje druhé dieťa. Sám nemôže nič robiť. Aplikoval som 1 ml tekutiny 2 krát denne. Veľmi jednoduché použitie. Aplikátor sa veľmi pohodlne nanáša na pokožku. Po aplikácii Regainu bol nový rast vlasov zaznamenaný už po 5 mesiacoch. No v zásade tak, ako to bolo napísané v pokynoch.

Výhody:

Ľahké použitie, skutočné výsledky.

Nevýhody:

Cena síce môže byť, ale nie je to škoda pracovného nástroja.

Čo som neskúsil za niečo viac ako 10 rokov, keď som sa stretol s plešatosťou - koreninové fľaše, lopúchový olej, lopúchový olej s korením, ľudový odvar zo žihľavy, akési masky, šampóny, moderné prostriedky od relatívne lacných, ako je Aleran, až po najmodernejšie drahé a najefektívnejšie výrobky spoločnosti VICHY a všetko okolo.
Vypadávanie vlasov začalo náhle vo veku 23 rokov a do 30 rokov bolo pevne zakorenené, nie však tým, že by ma to veľmi trápilo alebo trápne, ale ak môžem urobiť niečo pre nápravu situácie, urobím to radšej. Napriek tomu, že som v mladosti mal silné, hrubé vlasy - do 30 rokov mi horná časť hlavy od zadnej časti hlavy po prednú časť zostala pokrytá priehľadným mäkkým neživým páperím. A potom som stretol svojho známeho, je odo mňa o 10 rokov mladší, ale s rovnakým problémom - na svoj vek plešatý ako koleno - som venoval pozornosť a nahlas som poznamenal, že ho bolí hlava, pýtal sa, čo a ako. Povedal o pene Regaine a ja som sa rozhodol to vyskúšať - objednal som si ako darček na nový rok svoju milovanú, ktorá mi darovala balíček troch fliaš.
V čase písania recenzie (presne 3,5 mesiaca) som v dôsledku každodenných postupov dvojnásobného trenia spotreboval asi 1,5 fľaše, hoci miera spotreby by mala byť fľaša mesačne. Je vhodný na použitie, pri rannom a večernom umývaní zubov napíšem presne polovicu priamo do čiapky a prstami ho vtriem do plešatín - celá procedúra netrvá dlhšie ako minútu. Zloženie nie je mastné, nie je potrebné ho zmývať, vôňa je porovnateľná s alkoholom, ale okamžite zmizne.
Výsledok - že neživé chlpaté vlasy začali získavať štruktúru, na vlasoch sa objavujú nové chĺpky, dotyk hlavy sa stretáva so sebavedomým odporom s elastickými výrastkami, ležérny pohľad do zrkadla sprevádza nedobrovoľná poznámka: „Páni!“ Rád by som veril, že po ukončení kurzu sa dosiahnutý výsledok nebude rúcať, ale uchytí sa pred začiatkom ďalšieho kurzu - veľmi ma to zaujíma a mám záujem o opätovné zväčšenie mojich bývalých vlasov, dúfam, že mi s tým Regaine pomôže. poďakovať!

Výhody:

Funguje a skutočne pomáha

Nevýhody:

Nákladné, storno účinky, menšie vedľajšie účinky

Nápravu predpisuje lekár. Pomáha udržiavať vlasy, ale rovnomerne, pokiaľ ich používate. Potešenie nie je najlacnejšie - v priemere 1500 r. Opäť platí, ktorú lekáreň vziať, kde je propagácia, kde je zľavová karta atď. Nevýhody: niekedy to spôsobuje svrbenie a podráždenie pokožky hlavy. Plusy: naozaj to pomáha, nemusíte si umývať vlasy, môžete ich trochu nasmerovať (to znamená, že tam je prvok fixácie). Pri uplatňovaní potrebujeme disciplínu: dodržiavame odporúčania. Potom bude efekt. A čo je najdôležitejšie: lekár predpisuje v komplexe. Žiadne amatérske vystúpenia. Tento nástroj by nemal problém vyriešiť. Je to súčasť pomoci pri liečbe. Bol navrhnutý tak, aby vám pomohol, zatiaľ čo lekári hľadajú zdroj vašich problémov s vlasmi. Alebo je predpísané, keď nemáte čo stratiť. Napríklad máte zlú genetiku. Je jasné, že vám pomôže. Po zrušení sa ale všetko vráti do normálu. Preto všetko adekvátne vyhodnoťte..

Dobrý deň!

Ak ste oboznámení s problémom vypadávania vlasov, potom ste pravdepodobne vyskúšali mnoho rôznych produktov. Hovorím zo svojich dlhoročných skúseností: najskôr musíte určiť dôvod a potom podniknúť konkrétne kroky. Problém však je, že určiť príčinu môže byť veľmi ťažké. a ešte ťažšie to eliminovať. Preto som po dlhom, dlhom trápení a blúdení po lekároch, lekárskych centrách, liečiteľoch (a toto bolo) dospel k názoru, že mám AHA. Veľmi nepríjemné ochorenie pre ženské pohlavie, s ktorým sa nedá nič robiť, iba potlačiť citlivosť vlasových folikulov na dihydrotestosterón počas celého života.

Dnes je moja recenzia venovaná jedinému uznávanému lieku na svete (alebo skôr účinnej látke) od AGA - Regain. Liek musí byť predpísaný lekárom, ale kúpil som si ho sám. Prečo? Argument lekára bol tento: všetko, čo s ním rastie, po zrušení okamžite vypadne. No prepáčte, aj keď nejaký čas na hrebienku neuvidím chuchvalce vlasov a nervový systém sa mi nebude chvieť pri pomyslení na nadchádzajúce umývanie vlasov.

Liek na liečbu alopécie (plešatosti). Má stimulačný účinok na rast vlasov u osôb s androgénnou alopéciou. Výskyt znakov rastu vlasov sa zaznamená po 4 alebo viacerých mesiacoch užívania lieku. Nástup a závažnosť účinku sa môžu u jednotlivých pacientov líšiť. 5% roztok liečiva stimuluje rast vlasov viac ako 2% roztok, o ktorom sa preukázalo, že zvyšuje rast vláskových vlasov.

Po vysadení lieku sa rast nových vlasov zastaví a do 3-4 mesiacov je možné obnoviť pôvodný vzhľad.

Presný mechanizmus účinku Regaine pri liečbe androgénnej alopécie nie je známy..

Regaine je dostupný ako sprej a pena v koncentrácii 2,5% a 5%. Popíšem 5% peny (všeobecne je problematické ju kúpiť, nikde som nenašiel sprej a penu 2,5%).

Produkt je dostupný v dvoch baleniach - 1 fľaša a 3 fľaše.

Plastová tuba so všetkými potrebnými informáciami, vo vnútri veľmi podrobnej brožúry.

Samotná fľaša je predĺžená s úzkym dávkovačom.

Aby ste fľašu otvorili, musíte skombinovať šípky na viečku a fľašu a trochu ju odtiahnuť - to je technológia Neviem preco

Konzistencia produktu je podobná pene na holenie, ale usadzuje sa veľmi rýchlo, takže je potrebné produkt rýchlo naniesť.

Z vlastnej skúsenosti: fľašu som si vzal so sebou na dovolenku. Leteli sme lietadlom (myslím si, že dôvod je tento, respektíve rozdiel v tlaku alebo teplote). A na dovolenke som zistil, že sa pena prestala formovať.Výrobok jednoducho začal vytekať. Berte to preto do úvahy a ak je to možné, neberte si so sebou novú fľašu (tiež však nemusíte týždeň prestať s aplikáciou, ba čo viac).

Pena ako taká nemá výrazný zápach.

Aby ste mohli extrahovať penu, musíte držať fľašu striktne zvisle.

Liek sa môže používať u žien a mužov, ale dávkovanie bude odlišné.

Môžete použiť buď na problémové oblasti, alebo na celý povrch hlavy (ak je prípad zanedbaný). Rozdelenia nanášam takmer na celú hlavu. Mal by sa nanášať na pokožku hlavy, nie na vlasy. Fľaša vydrží takmer 2 mesiace.

Používam ho na noc. Ak ste zabudli použiť, nezdvojnásobujte dávku. Radšej nezabudnúť a nevynechať.

Neboli zaznamenané žiadne nepríjemné alebo vedľajšie účinky.

Pokiaľ ide o znečistenie vlasov, nie je to tu veľmi dobré. Penu používam na noc, ráno si vlasy umyjem, do večera nevyzerajú veľmi dobre (s prihliadnutím na to, že vlasy sú v zásade mastné, ale predtým som sa ich snažila umývať každý druhý deň). Tých. musíte si každý deň umyť vlasy penou.

- deti a dospievajúci do 18 rokov;

- vek nad 65 rokov;

- porušenie celistvosti pokožky hlavy;

- dermatózy pokožky hlavy;

- precitlivenosť na minoxidil a ďalšie zložky lieku.

Ak ste si poškriabali hlavu, nemali by ste drogu používať. Bude to veľa horieť a pochybujem o účinnosti v tomto prípade.

Tiež by sa nemal používať počas tehotenstva..

Prvý výsledok som videl po 8-9 týždňoch - dosť rýchlo, pretože výrobca navrhuje počkať 12 týždňov. Hlavnou vecou nie je vzdať sa a neukončiť, ak nevidíte výsledok.

Najskôr vlasy začali vypadávať menej všeobecne a pri česaní / umývaní.

Po druhé, o mesiac neskôr som videl nové vellusové vlasy po celej hlave. Strata sa napriek tomu nevrátila do normálu a stále sa zvyšuje, ale pre mňa je to tiež vynikajúci výsledok. Drogu budem používať aj naďalej, v prípade potreby aktualizujem recenziu.

Je zvláštne čítať recenzie, ktoré hovoria, že liek pomohol pri sezónnom vypadávaní vlasov alebo po tehotenstve. Koniec koncov, mechanizmus účinku lieku v zásade neznamená.

Jedna fľaša stojí 1300-1500 rubľov. Naposledy som kúpil tri kusy za 2900 rubľov. - je to oveľa výnosnejšie.

Ak máte otázky - opýtajte sa v spoločnosti HP.

Dobrý deň!


Úprimne povedané, nechcel som napísať túto recenziu, pretože sám nechápem, ako je možné takúto účinnosť kombinovať s takými nepríjemnými vedľajšími účinkami...
Poďme, v poriadku.


Stručne povedané, Minoxedil je jediný liek s preukázanou vedeckou účinnosťou proti rednutiu, vypadávaniu vlasov, spomaleniu rastu vlasov a plešatosti. Všetky výrobky s jej obsahom sú liečivé (nejde o doplnky výživy ani vitamíny).
minoxedil sa používa počas celého života, pretože počiatočný stav sa vráti v okamihu.

Ak vás táto téma zaujíma, vitajte v celosvetovej sieti, existuje veľa podrobných informácií a poviem vám o mojich skúsenostiach s používaním najpopulárnejšej drogy v Európe obsahujúcej Minoxedil - Regeine.


K takýmto vážnym opatreniam som sa uchýlil nie preto, že som začal plešatieť, to vôbec nie. Mám ale tenké tenké vlasy, ktoré chcem skutočne posilniť a rásť. Už som vyskúšal veľa vecí a som pripravený na veľa vecí „v mene vlasov“, aj na celoživotné vtieranie minoxidilu.
Kúpil som to, mimochodom, v lekárni, cena v čase nákupu je 1456 rubľov.
Pred zakúpením toľkých kardinálnych liekov som preštudoval recenzie o „vedľajších účinkoch“, 2 ľudia z 10 písali o raste vlasov na tých najneočakávanejších miestach, za tri mesiace som si to nevšimol.
Pri spätnom pohľade by som sa zaoberal „zvýšenou ochlpením“, nakoniec sa každopádne nechcené ochlpenie odstráni - o pár viac, o pár menej.
Ale predbehol ma úplne iný „vedľajší účinok“, ktorý nebol nikde naznačený - mala som akné. A nielen hromada malých pupienkov, ale obrovské, červené, bolestivé pupienky - na hlave a na čele. Tiež sa dosť poškriabali. Svojho času som sa snažil nevšimnúť si „možno akné a už vôbec nie od Regain?“, Ale keď im žiaden z liekov nepomáhal ani len zaschnúť, dal som si prestávku "Och, zázrak", akné zmizlo tak rýchlo, ako sa objavilo.
Pre spravodlivosť stojí za zmienku, že vlasy začali rásť oveľa rýchlejšie, nemal som čas na farbenie koreňov, pretože už 10. deň si moji priatelia všimli, že je viditeľná moja farba. Bolo skvelé nemať obavy z rýchlosti rastu..
Čo sa týka straty, ani sa nespomalila, vlasy vypadávali rovnako ako predtým.
Všeobecne platí, že ak ste pripravení na vážne kroky a možné dôsledky, určite to stojí za vyskúšanie, ale pôjdem hľadať analógy.

Ahoj! Okamžite by som chcel objasniť: Toto sú MOJE OSOBNÉ SKÚSENOSTI s používaním Men’sRogaine Extra Strength 5% (alebo jednoducho Regaine 5%) a je to pozitívne. Poviem to na rovinu: keby výsledok nebol taký hmatateľný a zrejmý, nenapísal by som o ňom.

O sebe. Plešatina mi nie je cudzia. Mám dedičnú formu AGA (androgénia, teda androgénna alopécia, trpí ňou 90% plešatiacich ľudí), vypadávanie vlasov začalo asi pred 4 rokmi.

Pred použitím Rogaine mala moja plešatiaca hlava čas vyskúšať liečivé bylinné šampóny (nepomohlo), navštíviť 2 moskovských trichológov s dobrou povesťou, podstúpiť 2,5-mesačný kurz mezoterapie (10 sedení) a tiež som absolvovala rôzne masáže (takmer stále), vrátane laserového hrebeňa. Postupoval som takmer podľa všetkých odporúčaní odborníkov a jediné, čo som odmietol, bola Propecia s finasteridom, pretože som sa obával problémov s potenciou a tlakom. Nakoniec som sa skoro rozhodol pre transplantáciu vlasov a už som si na túto operáciu šetril peniaze..

Všeobecne, keď som začal používať Rogaine, bol som veľmi skeptický. Pretože po tom všetkom, čo som zažil, miera plešatosti hlavy nepotešila - môžete sa pozrieť na fotografiu # 1, je to týždeň pred začatím liečby Rogaine. Ak vo vede, tak na stupnici Norwood-Hamilton som mal 4. postupovú etapu.

Čo je Men’sRogaine Extra Strength 5%?

Kúpil som si kurz na 3 mesiace. Vo vnútri balenia sú tri 60 ml fľaše, pokyny v angličtine, pipetovací dávkovač. Foto # 2 - všetko, čo bolo v balení, vrátane obálky s nápisom v angličtine. jazyk „KNOWLEDGE-POWER“, kde je uvedený krátky návod na použitie. Vo fľašiach - tekutých, bezfarebných a bez zápachu, mierne mastných na dotyk (v dôsledku propylénglykolu), rýchlo schne. Výrobca - americká spoločnosť Johnson & Johnson, dobre známa v Rusku.

Čo píše výrobca:

Prekladal som z angličtiny prekladačom Google, ale potom som na stránkach, kde som kupoval, našiel podrobný návod v ruštine, odtiaľ citujem:

„Regaine 5% je jediné liečivé mlieko na plešatenie na svete, ktorého účinnosť bola potvrdená mnohoročnými klinickými štúdiami a schválená na použitie v Spojených štátoch a Európskej únii. Liečivo je založené na účinnej látke minoxidil a pomocných látkach.

Medzi pacientov, ktorí sa odporúčajú objednať si Rogaine, sú muži vo veku od 18 do 65 rokov s genetickou (dedičnou) predispozíciou k plešatosti (androgénna alopécia)..

Aplikácia Rogaine Extra Strength 5%:

Liečivo sa aplikuje dvakrát denne (ráno a večer) na oblasti suchej pokožky so známkami vypadávania vlasov. Pre presnú aplikáciu sa používajú špeciálne aplikátory, ktoré sú súčasťou dodávky.

Dávka lotionu na jednu aplikáciu - 1 ml - vždy zostáva rovnaká bez ohľadu na oblasť oblasti náchylnú na plešatenie..

Denná (celková) dávka sú 2 ml. Presne šesť kliknutí na pumpu aplikátora poskytne 1 ml liečiva, ktoré sa distribuuje zo stredu postihnutej oblasti k okrajom ohniska. Po použití si dôkladne umyte ruky..

Rogaine dlho a pevne obsadil miesto kozmetického lieku (voľnopredajný).

Liek je neškodný, netoxický, bez zápachu a dá sa ľahko aplikovať na problémové oblasti doma bez pomoci.

Denne ho používa ako kozmetickú procedúru asi 10 miliónov ľudí na celom svete..

Teraz o mojej vlastnej skúsenosti s aplikáciou

1. Pomocou pipety som vyrobil 6 „lisov“, to je len 1 ml, potom som ju rozdelil najskôr na korunku a potom na čelné plešaté miesta. Pretrel si ho prstami a potom ich umyl. POZOR! Neopakujte moje chyby - nanášajte EXKLUZÍVNE na pokožku hlavy, nie na vlasy, inak to jednoducho nepôjde.

2. Aplikované ráno a večer. Ráno - počas prania, večer - spravidla pri návrate z práce - pred večerou.

3. Nie vždy som ho používal, boli okolnosti, keď som bol nútený netráviť noc doma, a fľaše boli na poličke v kúpeľni, takže mi to až 3 dni chýbali (zriedka, ale stalo sa). Ale je to prípustné, ak nie často, nezažil som negatívne následky.

4. Prvé výsledky aplikácie som si všimla po 3 týždňoch a neurobili mi radosť: na miestach riedenia, najmä na korune, začali intenzívne vypadávať dlhé vlasy. ALE ukázalo sa to ako nevyhnutný proces, malo by to tak byť. Strata sa čoskoro zastavila.

5. Po 1,5 mesiaci sa začali prvé nové výhonky, alebo skôr výdatné páperie. Ľahko som si ho všimol, keďže spočiatku kontrastoval s mojimi tmavými vlasmi, bol svetlejší, ale niekde 2 - 2,5 týždňa po objavení sa nové chĺpky stmavli, zosilneli a začali rýchlejšie rásť, ako sa mi zdalo.

6. Po 3 mesiacoch používania bol výsledok zrejmý, a tak som si v rovnakom obchode kúpil ďalšie 3-mesačné balenie.

7. Teraz dokončujem poslednú fľašu. Let je normálny. Pridávam fotku, môžete porovnať. Budem pokračovať.

Na záver ešte pár slov

Chcel som osobitne povedať o vedľajšom účinku, ktorý som mal, hlavne na začiatku. Po tom, čo Regaine zaschol na hlave, bolo to 10 - 15 minút, stále som sa snažil „doplniť účinok“ a masíroval som pokožku hlavy, niekedy som ju iba inštinktívne hladil a škrabal. Z tohto dôvodu došlo k ľahkej reakcii, na pokožke bolo začervenanie. Všetko išlo niekam za 4 dni. Neaplikoval som nič, len som prestal česať miesto aplikácie prstami.

Objednával som na tomto webe

(plešatenie liečba ru) od samého začiatku. Pred šiestimi mesiacmi bola cena 3 400 rubľov, teraz je vyššia, ale kvôli 5% zľave je pre bežného zákazníka stále lacnejšia a je veľmi pohodlná pri samoobsluhe.

Naďalej sa teším z veľmi výrazného zvýšenia rastu vlasov! Z mínusov - niekedy na vlasoch zostávajú malé čiastočky sušenej látky podobné lupinám. V recenziách som čítal, že ak používate Pena Regain 5%, tak to tak nie je. Ale pri uvažovaní: prejsť na penu alebo nechať pleťovú vodu? Ak má niekto skúsenosti s používaním - zdieľanie, budem vďačný!

Všetkým „priateľom v nešťastí“, ktorí majú vypadávanie vlasov, odporúčam liek Rogaine - liek, ktorý skutočne obnovuje rast vlasov!


Moje vlasy boli spočiatku prirodzene tenké, mastné, husté ako tínedžer a potom sa začali korunovať..

V jednom okamihu, v 24 rokoch, som spustil poplach a išiel som k trichológovi - trichológ urobil trichoskopiu (selektívne skontroloval hrúbku a hustotu vlasov), objednal sa na vyšetrenie - drahé testy na hormóny, železo atď. Trichoskopia odhalila, že vlasy na korune sú menšie, ako by mali byť a vlasy rednú. Testy preukázali, že s hormónmi a všetkým ostatným je všetko v poriadku. V tejto fáze mi klesli ruky a rozhodol som sa prestať chodiť k trichológovi, pretože to nie je lacné a je tu toľko úžasných a „efektívnych“ ľudových aj neľudových liekov - olejové masky, odvar zo žihľavy, zakúpené séra, soľné šupky, jablčný ocot a ďalšie zásahy Ayreka. Samoliečil som asi rok - vo výsledku vlasy na zadnej strane hlavy rástli dobre a vyzerali skvele a spredu rástli za rok o 5 cm a ako tenké a riedke zostali. Dievčatá, s androgénnou alopéciou (ako sa ukázalo neskôr), ľudové lieky nepomáhajú. Bolo rozhodnuté znova ísť za trichológom a odteraz o nej nepochybovať. Trichológ to pochopil a odpustil, o rok neskôr vykonal trichoskopiu, dynamika bola bohužiaľ negatívna, počet vlasov na temennej zóne sa znížil, boli ešte vzácnejšie. Diagnóza - androgénna alopécia (AGA) Na ošetrenie vlasov bol zvolený liek Regaine na minoxidile vo forme peny, momentálne najsilnejší liek na liečbu plešatosti, trichológ ma vopred varoval pred všetkými nástrahami používania Regaine a sú! V prvom mesiaci používania vlasov liezť silno, ale znesiteľne. Drogu som začal používať v júni 2016 a užívam ju podľa doterajších pokynov, sú prvé výsledky, objavilo sa veľa nových vlasov, v liečbe pokračujem.

Dnes sa chcem dotknúť tak smutnej a dokonca tragickej témy, ako je vypadávanie vlasov. Od 20 rokov mi vlasy začali postupne a pomaly opúšťať. Vyskúšal som ľudové prostriedky a špeciálne masky pre lekárne, ale bohužiaľ, nedošlo k žiadnym zmenám, rýchlo a isto sa mi strácali vlasy. A keď hrúbka vlasov išla natoľko, že si to začali všimnúť aj ľudia okolo mňa, spustila som poplach a obrátila som sa na trichológa. Lekár mi diagnostikoval strašnú diagnózu androgénnej alopécie, čo znamená, že sa stav vlasov zhorší a ich počet sa zníži.

Jediným a istým spôsobom, ako tento proces zastaviť, je vtieranie minoxidilu do pokožky hlavy, v mojom prípade bol zvolený Regaine. Predtým som vyskúšala nejaké ďalšie prípravky obsahujúce minoxidil, ktoré však boli strašne mastné pre moje vlasy. Regaine v spreji sa perfektne hodí - vlasy sa nešpinia, dokonca trochu dodajú objem.

Rád by som venoval osobitnú pozornosť pôsobeniu minoxidilu. Tento liek skutočne pomáha pestovať nové vlasy, po troch mesiacoch som dostal páperie. Ale v prvom mesiaci používania som mala hrozný pokles vlasov - vypadlo mi 300 vlasov za deň. Je to normálny účinok lieku - vyvoláva stratu oslabených vlasov, ktoré mali vypadnúť v priebehu nasledujúcich troch mesiacov. Ale po mesiaci sĺz a stresu vypadávanie vlasov bolo zbytočné a objavili sa nové vlasy..

Komu by som teda odporučil Regaine?

Samozrejme iba tým ľuďom, ktorí presne trpia na androgénnu alopéciu. Pretože akonáhle začnete užívať minoxidil, budete si ho musieť celý život trieť, pretože potom, čo ho prestanete užívať, vám vlasy naďalej padajú. Okrem toho si telo časom zvykne a akcia prestane byť taká efektívna, v takom prípade je potrebné zvýšiť dávku lieku. Napríklad som začal s polovičným uzáverom a nanášal som každý druhý deň na odporúčanie svojho lekára. Preto pred začatím liečby minoxidilom sa uistite, či máte androgénnu alopéciu a poraďte sa s odborníkom.

Dnes bude moja recenzia o pomerne populárnom prostriedku na vypadávanie vlasov v zahraničí, a tak ťažko sa dá zohnať tu, v Rusku. Jedná sa o aerainol Regaine 5% Minoxidil, ktorý stimuluje rast nových vlasov.

Z vedeckého hľadiska je liek určený na boj proti androgénnej alopécii, inými slovami proti plešatosti.

Regaine môžu užívať ženy aj muži. Neexistuje také rozdelenie, ako napríklad v Alerane, kde existujú prostriedky osobitne pre mužov a osobitne pre ženy, s rozdielom iba v koncentrácii účinnej látky - minoxidilu. V ženskej verzii sú to 2%, v mužskej verzii - 5%.

Tvorcovia spoločnosti Regaine konali inak. Fľaštička je rovnaká pre všetkých, ale spôsob aplikácie pre mužov a ženy je odlišný.

Začnime však balením.
Vyzerá dosť štýlovo a informácie o ňom sú úplne v ruštine, a to aj napriek tomu, že výrobok je vyrobený vo Švajčiarsku.
V balení je okrem samotného produktu aj dosť pôsobivá brožúra. V ktorom sú uvedené spôsoby aplikácie, výhody tohto lieku a významné miesto je venované opisu vedľajších účinkov. Preto je lepšie sa s nimi pred použitím oboznámiť.Nástroj je v zapečatenej fľaši s objemom 60 g, ktorá je vybavená veľmi šikovným mechanizmom na otvorenie viečka..

Na jeho otvorenie je potrebné skombinovať dva trojuholníky (na viečku a na samotnej fľaši). A ak to urobíte úspešne, viečko sa bez problémov odstráni.

Prvýkrát som s ním mal problémy, ale neskôr som si na to zvykol, alebo som si čiapku jednoducho nenasadil až na koniec, kým nezacvakla.

Aerosólový rozprašovač je veľmi podobný kvapke - sprche na nos. Dlhá biela špička, je pre nich veľmi ľahké dosiahnuť pokožku hlavy bez toho, aby sa dotkli samotných vlasov, cez ktoré produkt preteká vo forme jemnej vzdušnej peny..

Ako radí výrobca, na problémové miesto okamžite nanesiem veľmi malé množstvo peny a ľahkými masážnymi pohybmi ju vtriem.

Vďaka tomuto formátu ide produkt priamo na pokožku bez zafarbenia vlasov a vlasy vôbec nezkazí.

Výrobca odporúča, aby ženy používali Regain raz denne. Robím to hlavne v noci, pretože kvôli ľahkej masáži pokožky hlavy je lepšie nikam neísť).

U mužov by sa mal počet aplikácií zdvojnásobiť, preto bude koncentrácia účinnej látky, ktorá ovplyvní problémovú oblasť, dvakrát vyššia. To je hlavný rozdiel medzi používaním tohto nástroja mužmi a ženami..

Regaine nemá absolútne žiadny zápach, takže nebude rušiť váš každodenný život. To je obzvlášť dôležité pre tých, pre ktorých aróma kozmetického výrobku zohráva dôležitú úlohu pri jeho kúpe..

Regaine je síce skôr lekársky prostriedok a problém, ktorý rieši, je dosť vážny a na jeho vyriešenie môžete tolerovať ktorýkoľvek z jeho pachov..

60 g fľaša vystačí na dva a pol týždňa denného jednorazového použitia. Pravdepodobne to stále nie je ekonomické. Výsledok však na seba nenechá dlho čakať. Už po prvom týždni užívania tejto drogy som videl malé „antény“ - nové chĺpky na korune, ktoré už začali vyrážať z celkového účesu a stali sa celkom zjavnými.

Podobný efekt bol pozorovaný pri použití

Znovu získajte vo forme spreja 2%, ale potom som ho kúpil v Thajsku a v Rusku nebolo možné nájsť tento liek, preto keď mi došlo fľaša, musel som na tento zázračný liek na chvíľu zabudnúť.

A teraz som veľmi rada, že Regaine opäť pochybuje a môžete si ho kúpiť v najbližšej lekárni. Budem ho používať na kurzoch, v období exacerbácie vypadávania vlasov - na jeseň a na jar, ako poradil lekár - trichológ.

Tento prostriedok odporúčam na riešenie problémov so zahusťovaním, ako aj proti sezónnemu nadmernému vypadávaniu vlasov..

Tiež vitamíny, ktoré trichológ odporúčal pre husté vlasy -

Cena: cca 1 700 RUB, v závislosti od miesta nákupu.