Sulsena - priateľ alebo nepriateľ?

Perm

Dnes chcem porovnať 2 známe lieky na lupiny, o kozmetike ich už bolo veľa popísané, podobnú recenziu som videl aj na internete o dvoch liekoch naraz.

Takže trochu o mojej malej hlavičke. Veľmi dlho som trpel periodickými strašidelnými exacerbáciami, prílivom lupín nejakého nepochopiteľného typu. Moje lupiny nie sú obyčajné, ako to má veľa ľudí (alebo ako v reklame na šampóny proti lupinám - pamätáte, na mojich pleciach sú také malé kríže?), A tak mám lupiny, ak sa objavia, tak vo veľkom - objaví sa svrbenie a olupovanie, pokožka sa akoby začne choďte na malé kúsky... Často sa tieto obdobia zhodujú, ako obvykle s nervovými exacerbáciami a klimatickými sezónnymi zmenami.

Antifungálna látka pasta Sulsena 2% z "Amalgam-Lux"
Prvýkrát som si kúpil dobrú sulsenu a, poviem vám vopred, pomohla mi.
Zloženie: Odporúčania výrobcu: O aplikácii - najskôr si umyjem hlavu, potom hojne nanášam na čisté mokré korene a hlavu Sulsena. Nanáša sa príjemne, husto, ale zároveň, akoby sa olejová štruktúra ľahko vtierala. Moje vlasy sú dosť husté, veľa pasty sa minie kvôli tomu, že sa dostanú až ku korienkom, obchádzajúc pokožku hlavy, pretože Masu vlasov nerozdeľujem na rozlúčky, ale jednoducho si ich trením prstami, kde to bude potrebné, počínajúc od čela až po temeno, potom od zadnej časti hlavy po temeno a chrámy. touto pokožkou a pachmi je rozmazaná celá pokožka hlavy a korene. Potom buď na dĺžku nanesiem balzam, alebo si len natočím vlasy a nasadím čiapku do sprchy. Robím umývanie, periem a to všetko, nestíham presne čas, asi 15 minút, potom si zložím čiapku, ak je to potrebné, nanesiem balzam na dĺžku a po pár minútach všetko zmyjem. Pasta sa zmýva veľmi ľahko, ale vlasy si vždy umývam veľmi dôkladne, neznášam na nich niečo cítiť.
Spotreba. Rúrka z tejto sulseny mi stačí 3-5 krát, v závislosti od závažnosti stavu pokožky sa spotreba samozrejme zvyšuje aj kvôli spôsobu aplikácie, ale nechcem ju meniť, pretože pasta má tiež veľmi dobrý účinok na korene hlavy.
Vonia to zvláštne, ale pre mňa je to príjemné, najmä ak viete, že náprava vám pomôže - aspoň sa niečím potriete)) Tiež odstraňuje svrbenie. Zaznamenala som kvalitatívne zlepšenie korienkov vlasov - pocit, akoby sa na ne naniesol balzam, spolu s dĺžkou vlasov (aj keď to samozrejme nerobím) - t.j. sú hladké a lesklé, lepšie zvládnuteľné a mäkšie. Hovoria, že tento produkt urýchľuje rast vlasov, toto si naozaj nevšimnem, pretože vlasy sú dlhé a rastú pomaly samy. Ale objaví sa aktívna podsada, to sa mi veľmi nepáči, pretože prejaví sa to nadýchanosťou. Nástroj nespôsobuje závislosť, zvyčajne ho používam až do konca tuby, asi raz za tri mesiace, to mi stačí. Tých. Používam ho 1 - 2 týždne, efekt potom pretrváva niekoľko mesiacov. Je to pre mňa v poriadku. Do ďalšieho zasadnutia diplom, klimatická kataklizma
Dnes som sa rozhodol umyť si vlasy Sulsenou, pretože zostane po mne veľmi náročné sedenie a ja sa pristihnem, že neustále natiahnem svoju hlavu - štuchám, škriabem, pretože keď sme nervózni, naše ruky nesedia ticho)
Fotografia nie je príliš výpovedná, vlasy sa v zásade neumývali 3 dni, nie sú na nich lupiny, ale je zrejmé, že korene sú zatuchnuté a akési smutné.
Foto po - korene sú veselšie, hladšie a na dotyk pružnejšie.
Takže, ako ste asi uhádli, som týmto magickým liekom úplne potešený! Zbavuje ma nielen problému s lupinami, ale ako bonus zlepšuje aj vzhľad mojich vlasov..
Hodnotenie: 5+

Poďme teraz k môjmu nepriateľovi!
Sulsen Forte, vložte 2% od výrobcu Mirolla (tiež MIRRA)
Keď som raz kúpil Sulsen, chytil som tento produkt bez toho, aby som sa pozrel.
Zloženie:
Nepodarilo sa zachytiť, príliš malé, znova napíšem:
voda, chlorid cetriamónny, cetearylalkohol a dipalmitoetylhydroxytriamóniummetasulfát a ceteareth-20, hydrogenovaný polydecén, cetylstearylalkohol, polyquaternium-7, extrakt z koreňa lopúcha, PEG-8 estery jojobelénsulfidu, dimetónsulfidový olej, karbomér, trietanolamín, EDTA, kyselina citrónová, etyl-, butyl-, propylparabény, fenoletoxyetanol, parfémová kompozícia.
Ja samozrejme nie som špecialista a nie profesionál v oblasti formulácií, ale už skutočnosť, že liek proti lupinám, ktorý je v skutočnosti potrebné nanášať iba na pokožku hlavy a korene, obsahuje silikón * ošúchaný * Všimol som si to, až keď som ho priniesol domov a sadol si do kúpeľňa. A tiež výrobca odporúča aplikovať prostriedok proti lupinám na celú dĺžku vlasov! Veľmi zvláštne, ale moja myseľ.
Výdavky na finančné prostriedky sú jednoducho nereálne! Je tenší a naraz som stratil takmer celú tubu. Zaujímalo by ma, koľko rúrok by to trvalo dlho...
Takže som to zmyl trochu skôr, tk. výrobca odporučil, aby to nebolo krátke, nič podozrivé, vymyté ako obvykle, ako by malo. Bolo to večer, vlasy mi vyschli a išli spať. Tadam... Ráno vstanem, mechanicky začnem krotiť čerstvo umyté vlasy a zrazu si trošku nechtami prechádzam po hlave, cítim... nie je jasné čo - lupiny, nejaké hrčky? Pri behu k zrkadlu pozorujem hrozný obraz - na hlave je skutočne miestami olupovanie, miestami kôra, lupiny, všeobecne hrôza! Vlasy boli nepríjemne mastné. Nevyhadzoval som tubu len preto, že som sa chcel odfotiť a napísať o tom blázon zdesený tip!
Našťastie sa všetko skončilo dobre, umyl som si vlasy šampónom a na druhý deň som si kúpil svoju starú dobrú sulsenu, ktorá všetko zafixovala v pár aplikáciách.
Hodnotenie: 0
O konzistencii týchto dvoch produktov môžem povedať, že prvý produkt je hustý, na dotyk ako mäkké maslo, ale nie mastný (ak si to dokážete predstaviť), druhý produkt sa rozotiera, tekutejší, ako krém na dotyk. V súlade s tým, na vrchole, veľká kvapka Sulsen Mirolla, dole - Sulsen, silnejšia. Farba a vôňa sú približne rovnaké.
Nevylučujem, že som mal zvláštnu reakciu na výrobcu cestovín Mirolla. Podobné recenzie na tento liek som ale videl na internete, takže dúfam, že príspevok bude užitočný a relevantný.
Ďakujem za pozornosť, som Nasťa =)

Sulsena Cestoviny Sulsena 2% - recenzie

Pasta Sulsena je terapeutická a profylaktická maska ​​na posilnenie a rast vlasov. Používa sa pri liečbe seborrhey pokožky hlavy

Pasta Sulsen 2%

  • Sulsena - všetky recenzie (35)
  • Sulsen pasta 2% (27)
  • Cestoviny Sulsen (1)
  • šampón (1)
  • lupiny (1)

Myrrh
Novosibirsk hosť

Sulsena Sulsena Cestoviny 2% 23. decembra 2014

Čítal som o nej veľa recenzií a rozhodol som sa opustiť svoje. Skvelá vec! 1f) môj manžel veľmi dlho mučil seborrheu, lupiny, Vyskúšali sme všetko - po prvej aplikácii sulseny svrbenie zmizlo. Po niekoľkých aplikáciách lupiny zmizli a pokožka hlavy bola zdravá. Na profylaxiu sa používa raz týždenne. 2f) Som blondínka a to, čo si v mojom živote prešlo mojimi vlasmi, sa nerozpráva ani v rozprávke, ani sa nepíše perom (v obdobiach medzi blonďavou som a červená a čierna a červená a hnedá a gaštanová. Všetko a potom znova v blond, navyše ihneď po 2 - 3 farbeniach) vlasy boli tenké, suché, naliate, nerástli a zle sa česali (aj s použitím masiek sa zmätili) po niekoľkých aplikáciách sulseny mi vlasy ožili! Nečakal som, že ich taký lacný nástroj dokáže obnoviť. Nanášam 2% pastu na pokožku hlavy a vtieram, zvyšky na rukách rozdeľujem cez vlasy, konce dodatočne lubrikujem kondicionérom. Vydržím 3 minúty, napením, opäť vtriem a zmyjem. NIKDY na vlasoch nič nenechajte. Nemastia sa (možno preto, že sú samy suché a pohodlné) a nedajú sa zmiasť. Stručne povedané, obaja vyzerajú a cítia sa oveľa zdravšie. Pre tých, ktorí píšu negatívne recenzie, poviem: pre jednu alebo dve aplikácie ANY znamená, že je NEMOŽNÉ obnoviť to, čo bolo rokmi zničené. Je možné zabíjať vlasy naraz, ale ich odstránenie si vyžaduje čas a úsilie. A ešte jedna vec - 2% sulsenu sa neodporúča držať na vlasoch 15 minút !! ako tu mnohí opisujú, a potom trpia (za to všetko som spokojný so sulsenou z „Mirry“ aj z „Almagammy“. Aj keď som si kúpil „Mirru“, bol som naštvaný, ako menovec, a bola senáž, ale bola milo prekvapená - bola nie horšie, ale v niektorých ohľadoch pre mňa ešte lepšie. Takže, odvážte sa, trpezlivosť a pracujte.)) Veľa šťastia všetkým a krásne vlasy!

Akú pastu na akné zvoliť

Jedným zo spôsobov, ako liečiť akné doma, je používať pasty, ktoré majú antibakteriálne, vysušujúce a iné prospešné vlastnosti..

Takéto výrobky spravidla vykazujú vynikajúce výsledky a riešia kozmetický problém. Ďalej o tom, aké druhy pasty na akné existujú, ako si v konkrétnom prípade vybrať ten správny a ako ho správne aplikovať.

Odrody

Existuje veľa pást na boj proti akné a akné. Všetky z nich majú trochu výrazný terapeutický účinok, ktorého stupeň sa líši od liečiva k liečivu..

Zinok

Táto popularita je spôsobená ďalšími užitočnými vlastnosťami zinkovej pasty:

  • adsorbent;
  • antimikrobiálne;
  • sušenie.

Tento prostriedok aktívne odstraňuje začervenanie a podporuje hojenie jaziev po akné.

Video: Pomáha zinková masť pri vyrážkach?

Salicylová

Hlavnou zložkou tejto pasty je kyselina salicylová, ktorá sa získava z vŕbovej kôry. Kyselina salicylová je rozpustná v tukoch, preto sa ľahko kombinuje s vylučovaním mazových žliaz.

To umožňuje látke preniknúť do pórov, aktívne sa rozpúšťať a odstraňovať odumreté bunky dermy, ktoré vytvárajú v póroch zátku a spôsobujú zápal a akné..

Teimurova

V prvom rade je Teymurovova pasta určená na liečbu a prevenciu hyperhidrózy a výskytu vyrážky plienky..

Používa sa ale aj v boji proti akné vďaka vlastnostiam aktívnych zložiek pasty:

  • kyselina salicylová - antimikrobiálne a protizápalové pôsobenie;
  • kyselina boritá - antiseptický účinok;
  • oxid zinočnatý - protizápalový, sušiaci a adsorpčný účinok.

Pri nanášaní pasty na tvár existuje značné riziko presušenia pokožky, preto sa musí nanášať mimoriadne opatrne. Ľudia so suchou pokožkou by mali odmietnuť kúpiť tento výrobok..

Lassara

Oxid zinočnatý a kyselina salicylová sú hlavnými aktívnymi zložkami pasty Lassar. Obsahuje tiež vazelínu, pšeničný škrob.

Oxid zinočnatý interaguje s vazelínou a vytvára bariéru, ktorá chráni pokožku pred účinkami akýchkoľvek škodlivých faktorov životného prostredia..

Kombinácia týchto zložiek určuje množstvo užitočných vlastností pasty Lassar:

  • sušenie;
  • antiseptikum;
  • lokálne dráždivé;
  • adstringent (zvýšenie hustoty pokožky);
  • adsorbent;
  • keratolytická (aktivácia exfoliácie odumretých buniek).
Pasta Lassar aktívne bojuje proti zameraniu zápalového procesu, podporuje hojenie jaziev a znižuje činnosť mazových žliaz..

Domáce recepty na akné. Viac podrobností tu.

Sulsenova

Aktívne zložky tohto typu pasty sú síra a disulfid seleničitý. Majú nasledujúce vlastnosti potrebné na liečbu akné:

  • sebostatický - normalizácia tvorby kožného mazu;
  • fungicídne - deaktivácia infekcií spôsobených hubami;
  • keratolytikum - zníženie rýchlosti regenerácie epidermy, ktorá zabraňuje hromadeniu buniek hornej stratum corneum kože.

Pasta Sulsen sa mimoriadne dobre osvedčila pri liečbe akné u dospievajúcich, pretože bojuje proti hlavným príčinám ich vzniku - nadmernej tvorbe mazu a množeniu odumretých buniek epidermy..

Pre dospelých sa pasta odporúča používať s menšími a stredne ťažkými vyrážkami.

Payot

PAYOT pasta je výrobcom prezentovaná ako antibakteriálna, na intenzívne čistenie pleti. Tento liek má výraznú protizápalovú vlastnosť..

Účinnou látkou v paste je ichtyol, ktorý je známy ako silné antiseptikum na liečbu akné a akné..

Produkt preniká dokonca aj do spodných vrstiev epidermis, vyrovnáva produkciu kožného mazu a má vysušujúci účinok. A tiež urýchľuje dozrievanie už vytvoreného akné a minimalizuje výskyt nových ložísk zápalového procesu.

Síra

Hlavnou aktívnou zložkou sírnej masti je síra, vďaka ktorej má činidlo množstvo liečivých vlastností.

Menovite:

  • Minimalizácia rizika zápalu, zníženie počtu akné.
  • Zabíja baktérie, ktoré stimulujú výskyt vyrážok.
  • Hojenie poškodeného tkaniva.
  • Aktivácia prietoku krvi do pokožky. Podporuje urýchlené hojenie jaziev po akné.
  • Odstránenie zrohovatenej epidermy, ktorá umožňuje živým bunkám dýchať.
  • Tvorba sulfidov, ktoré čistia a vysušujú pokožku.

Ale použitie sírnej masti sprevádza negatívne aspekty:

  • výrobok je mimoriadne mastný;
  • má nepríjemný zápach.
Vo väčšine prípadov dáva použitie sírnej pasty vynikajúce výsledky: stav pokožky sa zlepšuje, frekvencia akné klesá, normalizuje sa činnosť mazových žliaz..

Zubné

Zubná pasta môže vďaka svojim zložkám zmierňovať zápal a hrať úlohu pri liečbe akné. Pred začatím nanášania pasty by ste však mali zvážiť..

Môže zubná pasta zbaviť akné

Každá zubná pasta má schopnosť bojovať proti škodlivým mikroorganizmom, to znamená antibakteriálnym účinkom. Preto má nanášanie pasty proti akné zmysel.

Zničenie patogénnej mikroflóry, a teda zdroja zápalu, vedie k čisteniu pokožky. A zložky biosolu, oxidu kremičitého, chlórhexidínu určujú účinok sušenia zubnej pasty.

Zubná pasta môže mierne zmierniť zápal vďaka sušeniu prísad, ako je sóda bikarbóna a alkohol na trenie. Mali by ste však vedieť, že koncentrácia týchto látok je agresívnejšia, ako sa odporúča pre pokožku..

Prečo je to užitočné

Žiadne vedecké štúdie nepotvrdili účinnosť zubnej pasty pri liečbe akné..

Na posúdenie uskutočniteľnosti použitia pasty môžete študovať iba recenzie ľudí, ktoré sa veľmi líšia. A to nie je prekvapujúce.

Zubná pasta nemá liečivý účinok, ale niektoré z jej zložiek priaznivo ovplyvňujú vzhľad pokožky a znižujú ložiská zápalového procesu..

Recenzie terapeutickej a profylaktickej pasty proti lupinám 2% - sulsena (tuba)

Veľmi cool, skutočne funkčný nástroj na cent. Pomohlo vyrovnať sa s lupinami jedným ťahom, ani taký výsledok nečakal.

Sulsena je super, vlasy sa tak rýchlo nezašpinia a odstránené lupiny

Super, v efektívnosti nič krátkeho, neprišli s, ale tu čakáme є výsledok

Super cestoviny. Už mnoho rokov ma to chráni pred lupinami)

Dobré cestoviny. Vždy to funguje. Z mínusov - vôňa: kovová a nie príliš príjemná na vlasy.

Toto je moja spása na 7 - 8 rokov. Nemám veľa lupín, ale niekedy mi začnú rany na hlave, a to od neustáleho používania žehličky. Moja hlava, ako obvykle (šampón + balzam), potom ju vtriem do pokožky hlavy, držím ju 10-15 minút a zmyjem. Vôňa samozrejme nie je najpríjemnejšia, ale efekt je už na druhý deň.

Zväčšovacie sklo sa stalo výrazne menej významné, ak bolo zväčšovacie sklo pocítené tretíkrát a došlo k silnému svrbeniu. Neviem, či myslím, ale už som nahnevaný, pomôžem.

trochu zapácha, ale efekt je veľmi dobrý

Veľmi dobrý liek, od prvej aplikácie je výsledok, svrbenie prešlo. a cena poteší)

Odstránené lupiny v dvoch aplikáciách. A plus som začal vodu okysľovať citrónovou šťavou, inak sú všetky problémy z príliš zásaditej vody. Super.

Dobrý liek na lupiny a na posilnenie vlasov

Som zdrvený viac ako jedným rizikom prevencie. Nebudem hádať, dobre, ak máte lupu)) Aj vikristia, ak máte šampón, máte kvapku, ak máte nepríjemné pocity, sucho alebo keď to urobíte, pomôže vám to..

Najlepší liek proti lupinám

Tá znesiteľná vôňa, samozrejme, nie Chanel, ale svoju úlohu s Hurray zvládnem! Už dávno nežartujem z ničoho nového.

Neustále v lekárničke. Radím proti lupinám, ale bez šampónu. V zime ma svrbí hlava. Idem bez čiapok. To veľa šetrí. Pri umývaní vlasov sa oplatí použiť raz alebo maximálne 3x za sebou a všetko ide preč. Odporučiť)

Kupoval som to dlho. Stále ho pravidelne používam na profylaxiu..
Mala som veľmi suchú pokožku hlavy, lámala sa mi priamo a odlupovala sa, zatiaľ čo korene sa veľmi rýchlo mastili a konce boli suché (vlasy neboli zafarbené). Odmietol som sulfátové šampóny v prospech organických (napríklad Comex - k dispozícii na webe) a Sulsenovej pasty - a problém bol vyriešený. Vďaka paste boli vlasy elastické, zvládnuteľné, živé a lesklé a ich objem je jednoducho úžasný, ako po stylingu.
Jedinou nevýhodou je špecifický zápach, ktorý jej vzhľadom na vyššie uvedené môže byť odpustený.))

Veľmi cool veci! Používam to a som úplne spokojný. Vôňa tam je, ale nie je ostrá, vôbec mi neprekáža. Účinok od prvej aplikácie

Vôňa je neprijateľná. Ale yaksho sa vyžaduje shvidko vilikuvati lupuce vono.
Výsledok ma potešil. Bagato chim koristuvalasya, nikdy nevypravdovuvalo vkladanie koshty. Vrelo odporúčam.

Plazím sa hodinu po hodine, nepomáham, ale jednu, musím cítiť

Mám neustále svrbivú pokožku hlavy. Takáto reakcia na šampóny. S Sulsenovou pastou (presne 2%) si môžem vlasy umyť čímkoľvek. Žiadne svrbenie. Prvých pár použití bolo strašná strata vlasov pri opláchnutí. V kúpeľni zostali rovné kúsky. Teraz vlasy prakticky nevypadávajú. Aktívne pribúdajú nové. Po paste použijem Stimulin na korene a po celej dĺžke. Prekonáva zvyškovú vôňu cestovín.

Vynikajúca pasta, vhodná v kombinácii s akýmkoľvek šampónom. 1 alebo maximálne 2 aplikácie a žiadne lupiny. Suchosť a svrbenie odchádzajú. Skvelá vec za nízku cenu.

Veľmi dobré cestoviny. Už po prvej aplikácii žiadne lupiny!

mnoho a veľa rokov sa zachraňujem iba pomocou Sulseny! Pravidelne sa objavujú lupiny, okamžite ich natriem pastou, svrbenie okamžite zmizne. Lupiny zmiznú po niekoľkých dňoch, maximálne po 2 aplikáciách.

Často experimentujem s rôznymi šampónmi (pri hľadaní ideálu), čo má za následok suchú pokožku a lupiny. Takže Sulsena je moja spása! Už od prvej aplikácie upokojuje pokožku, zmierňuje svrbenie a lupiny. A áno, táto pasta skutočne posilňuje vlasy.!

pravidelne vikoristovuyu na prevenciu vynikajuceho lupi. Zasib šialene krásny

Nenahraditeľný a navždy ❤️

Už po 1. viktoriánovi sa počet slučiek zmenil. Vôňa je špecifická, sirkoyu.

Dobrý deň. Náprava je dobrá nielen na lupiny, ale aj na posilnenie a rast vlasov, ale pod jednou podmienkou! Používajte najmenej raz týždenne vmasírovaním dostatočného množstva produktu. Po 3 mesiacoch používania dôjde k viditeľnému výsledku, v korienkoch si všimnete veľa mladých chĺpkov, je to dokázané!

Jediná vec, ktorá ma zachráni pred lupinami.
Nepomohli ani kozmetické, ani terapeutické prostriedky (ktoré som používal v spojení s internou liečbou, tak a tak)
Takže Sulsena je navždy na mojej poličke

Manžel používa pastu, pomáha mu. Ale niekedy sa lupiny objavia znova, stojí za to dočasne vymeniť pastu za niečo iné, pokožka hlavy si zvykne. Alternatívne vložte pastu s šampónom estel https://makeup.com.ua/product/300723/. Dobrá vec tiež.

100% zmierňuje lupiny. Používam pokyny 2 krát týždenne, ošetrenie. s 3 aplikáciami lupiny zmizli. Vyskytla sa mastná seborea.

Nepostrádateľný predmet pre ľudí so seborrheou alebo citlivou pokožkou hlavy.
Aj keď svrbenie dosiahlo vredy, odstráni sa to z jedného času. Vždy mám doma hadičku.

Pomáha proti lupinám

dobrá vec. ale ak ste „chorí“ s lupinami, potom účinok nie je veľmi dlhodobý. je potrebné komplexne ošetrovať pokožku hlavy. kým ho nepoužijete, efekt bude vynikajúci)

Skutočne, čo najrýchlejšie zachráni aj pred neurodermatitídou. Dočasne samozrejme.. neurodermatitída nie je problémom pokožky hlavy alebo výživy, ale nervov.. a napriek tomu..

Mayzhe hlava pre ryatu, ak sa objaví šupka hlavy

Túto pastu používam mesiac. Dúfal som, že odstránim svrbenie hlavy, možno tam nie sú lupiny. Svrbenie sa ale neznižuje, ale naopak sa objavuje tri až štyri hodiny po umytí šampónom. Ako to môže byť.
Mimochodom, mydlo od tejto spoločnosti som použil pred dvadsiatimi rokmi - výsledok je rovnaký))))

Nekúpil som si to tu, ale pomohla mi skutočne super vec!

s jeho úlohou +

Dobre, mnohokrát pomohli lupinám.

Sám som ho nepoužíval, kúpil som ho bratovi - zrejme mal lupiny kvôli nevhodnému šampónu a bol veľmi silný. Dvakrát lupiny zmizli, prešiel viac ako mesiac - lupiny sa nevrátia.

Pasta sa mi veľmi páčila, skutočne pomohla zbaviť sa lupín. Kúpené spolu so šampónom.

Myslím si, že použitie takýchto prostriedkov je z času na čas nevyhnutné. Predtým som používal bieloruský liek, ktorý odviedol dobrú prácu, ale pokožka hlavy začala vysychať a dokonca sa odlupovala. To znamená, že to vyzeralo takmer ako lupiny..
Sulsena je v tomto zmysle dokonalá. Efekt od prvej aplikácie a žiadne nepríjemné pocity. Koná jemne a nepostrehnuteľne. Lupiny sa už neobjavujú, aj keď ich stále používam raz týždenne na prevenciu. Odporucit

Dievčatá, TOTO JE LIEČBA! A LUPINY JSOU NÁSLEDKOM BANÁLNEJ Pliesňovej inflácie Malassezia Furfur! ZÍSKAJTE KURZ NAPÍSANÝ V INŠTRUKCIÁCH A Umyte vankúše a posteľnú bielizeň a zmeňte gumy a rasy! A NEBUDE VRÁTENÉ! ČISTÝ PRÍPAD SA VRÁTI, AK ste V BYTE OBJAVILI ZDROJE INFEKCIE! MALI BY SA UZNÁVAŤ!
Radím mnohým tínedžerom a dospelým s nadmerným potením vo vlasoch, následkom čoho sú mastné vlasy na druhý deň! po absolvovaní kurzu všetko prejde ako zlý sen!
Dievčatá čítajú viac a PROSÍM nechytajte prvú tubu, ktorá príde!
S ÚCTOU A STAROSTLIVOSŤOU, BUĎTE NAJKRAJŠÍMI)

Anna, proti seboroickej dermatitíde (na tvári) pomáha sulsen?

Sulsen pasta na kontrolu akné

Pasta Sulsena je antiseptický a anti-seboroický výrobok na starostlivosť o vlasy. Terapeutická a profylaktická maska ​​na posilnenie a rast vlasov, ktorá efektívne a účinne bojuje proti lupinám a seborei, dodáva vlasom zdravý vzhľad a lesk. Používa sa na dermatomykózu a seboroickú dermatitídu (seborrheu) pokožky hlavy.

Vlastnosti / akcia:
Sulsen - disulfid seleničitý - antiseptický a anti-seboroický produkt na starostlivosť o vlasy.
Vďaka obsahu sírnych zlúčenín disulfidu seleničitého a užitočných plnív pomáha pasta Sulsen posilňovať a rásť vlasy, eliminovať lupiny a svrbenie, odstraňovať exogénne toxíny, ktoré ničia vlasový koreňový aparát, normalizovať funkcie vylučovania tuku, dodávať vlasom normálnu pružnosť a predchádzať deštruktívnym procesom v oblasti rastlín. kryt.
Síra, ktorá je súčasťou zloženia, posilňuje vlasové korienky a lieči pokožku hlavy, čím eliminuje odlupovanie.

Indikácie:
Pasta Sulsena je terapeutické a profylaktické činidlo na starostlivosť o vlasy. Používa sa, keď je pokožka hlavy poškodená plesňovými mikroorganizmami, ktoré spôsobujú dysfunkciu vylučovania tukov, seboreu a v dôsledku toho hojnú tvorbu lupín:
• lupiny;
• seborea (seboroická dermatitída) pokožky hlavy;
• dermatomykóza;
• versicolor versicolor.

Kontraindikácie:
• individuálna intolerancia (vrátane precitlivenosti v anamnéze) na sulsen alebo na iné zložky pasty;
• tehotenstvo.

Vedľajšie účinky:
Pri liečbe sulsenovými liekmi sa vedľajšie účinky zvyčajne neobjavujú.
Možné: podráždenie pokožky, alergické reakcie (svrbenie, kožná vyrážka, dermatitída, ekzém), lokálna alopécia, zmena farby vlasov.

Špeciálne pokyny a bezpečnostné opatrenia:
Sulsen sa používa iba na vonkajšie použitie. V prípade náhodného požitia sa symptomatická liečba vykonáva opakovaným výplachom žalúdka a intenzívnou detoxikáciou podľa všeobecne prijatej metódy..
Pri práci so sulsenom musíte urobiť opatrenia, aby ste zabránili jeho kontaktu s pokožkou a očami.
Po nanesení sa pasta Sulsen dôkladne umyje tečúcou vodou; po ukončení procedúr si dôkladne umyte ruky.

Prihláška:
Sulsenova pasta 2% sa používa ako terapeutické a profylaktické činidlo a 1% - na prevenciu.
Na liečivé účely sa pasta Sulsen používa raz za 1-2 týždne po dobu 3 mesiacov; v preventívnej starostlivosti - pravidelne s rovnakou frekvenciou. V prípade relapsu opakujte priebeh liečby.
Malé množstvo pasty (približne 5 ml) sa vtiera do pokožky hlavy krúživými pohybmi pri korienkoch čerstvo umytých vlasov; výsledná emulzia sa udržuje na hlave 30 minút a potom sa premyje teplou vodou.
Pastu Sulsena sa neodporúča používať častejšie ako raz týždenne..

Objem: 75 ml
Výrobca: Ukrajina, Amalgama Lux

Sulsen pasta 2% na tvár. Je to možné?

Mám časté alergie na tvári a pokožke hlavy. Touto pastou si šetrím hlavu. Na druhý deň som si pre jedného rozmazal tvár a hurá, veľmi to pomohlo! Takže si myslím, je možné jej pravidelne rozmazávať tvár alebo nie? Možno existuje niečo rovnaké ako táto pasta iba na tvár? Veľmi potrebné! Vopred ďakujem!

PS Nemôžete piť tablety, GV. Fenistil nepomáha. Tu som niekedy „kráska“ ((((

Publikované 6. augusta 2016, 01:37

Vedeli ste, že dražba spermií vám pomáha šetriť peniaze? Vyskúšajte.

Zostáva 7 minút

Zostáva 12 minút

Zostáva 13 minút

Zostáva 21 minút

65 komentárov

Alinkamalinka 6. augusta 2016, 02:37

Poraďte sa rovnako s dermatológom, možno aj s gastroenterológom. Všeobecne som čítal, že môžete. K dispozícii je maska ​​proti akné proti akné http://irecommend.ru/content/sulsena-ot-pryshchei-ugrei-akne-podkhodit-li- maska-dlya-chuvstvitelnoi-problemnoi-kozhi-bore http://irecommend.ru/content/maska-dlya-litsa-sulsena-anti-akne Stále je však lepšie poradiť sa s lekárom. akné je jedna vec, ale alergické vyrážky druhá. Máte atopickú dermatitídu? Tu sú nevyhnutné hormonálne masti (lokálne glukokortikosteroidy).

Lyampampusik 6. augusta 2016, 12:22 1

Ó, ďakujem, nevedel som, že toto je sulsena. Vyleje sa potom, čo zjeme sladkosti, vypijeme kávu, niekedy na niečo iné, neviem. Stále si myslím, že je to alergia. Ako nejem, po 3 dňoch to prejde, ale nemôžem si pomôcť, aby som to zjedol ((Bola pridaná fotka, ako to vyzerá. A na hlave sú vločky..

Alinkamalinka 6. augusta 2016, 18:26

Moja mama má to isté. Ale často to má po paradajke a tiež po káve. Má diagnózu atopickej dermatitídy. Je veľmi ťažké ju vyliečiť, masť Betasalex je zachránená, diéta je povinná. Ale radšej sa poraďte s dermatológom, myslím, že by ste mali užívať hormonálne lieky. masti na HB nie sú možnosťou, ale aj bez nich s takýmto problémom, bohužiaľ.

Lyampampusik 6. augusta 2016, 18:39

Ďakujem pekne, je lepšie hneď navštíviť lekára

Lyibov 6. augusta 2016, 02:38

A nevedel som, že je to z alergie na pokožku hlavy. A potom každé leto trpím

Lyibov 6. augusta 2016, 08:15

Nesvrbí ju, ale vždy v auguste po pôrode mám na hlave sneh

Lyampampusik 6. augusta 2016, 12:23

Mám alergiu, ale zachraňujú mi hlavu so sulsenou, ale všeobecne to nie je z alergie

Alinkamalinka 6. augusta 2016, 18:27

Lyibov nie je alergia, ale seborea.

Guriya 6. augusta 2016, 04:26

Krém Advantan sa môže používať s ochrannými krytmi. Vyrovnáva sa dobre s rôznymi dermatitídami, ale má jednu nevýhodu - je drahý a nemá analógy

Lyampampusik 6. augusta 2016, 12:36

Poďakovať. A „Aderma“ nie je rovnaká? Kúpil som dieťa s krvným tlakom za 500 UAH, ale veľmi mi to nepomáha

Guriya 6. augusta 2016, 22:03

Lyampampusik 6. augusta 2016, 23:40

je to možné, dermatológ predpísal takúto liečbu našej dcére

Lyampampusik 6. augusta 2016, 12:36

Áno, len rozmazávať na vrchole exacerbácie?

áno, v tenkej vrstve

Lyampampusik 8. augusta 2016, 20:42

Natutka 7. augusta 2016, 17:16 1

Som za pôst :-) a za správnu diagnózu a potom liečbu. Sonda nie je nutná, krv sa daruje z žily.

Alinkamalinka 7. augusta 2016, 17:21

Lyampampusik 7. augusta 2016, 19:47

Bez lekára nebudem piť žiadne lieky. A harmanček neublíži, takže môžete piť. Bez kávy môžem, ale ako bez sladkých a škrobových jedál ((((Ehh, musíte šliapať k lekárovi)

TatyanaYa 6. augusta 2016, 13:39

Krém Belogent, je to možné pre deti. O niečo neskôr napíšem, že som bol nedávno menovaný dermatológom pre hlavu aj tvár

TatyanaYa 6. augusta 2016, 21:08

Nie také silné ako tvoje, áno

Guriya 6. augusta 2016, 22:06

Belogentný náter dvakrát denne po dobu 7-10 dní. Toto je vaša seboroická dermatitída.

Lyampampusik 6. augusta 2016, 23:47

Ďakujem, čítal som o tomto belogentovi

Alinkamalinka 6. augusta 2016, 20:13

TatyanaYa, a akú diagnózu si dostal?

TatyanaYa 6. augusta 2016, 21:08

Alinkamalinka 6. augusta 2016, 21:30

môj syn vo veku 4 rokov tiež mal seboroickú dermatitídu. Také veľké šupiny a začervenanie a svrbenie všetkého. Takže vtedy trpeli, ale odstránili sa. A potom sa objavil aj atopik..

TatyanaYa 6. augusta 2016, 22:42

Moja liečba je, že som alergický na náladu):
1, strava
2. Vynechajte 1 viečko. 2 krát denne 1 mesiac
3. Hofitol 2 tablety 2 krát denne s jedlom po dobu 1 mesiaca
4. Odber pankreasu na 1 mesiac (1 čajová lyžička za sebou, skorocel, koreň kalamusu, harmanček, slamienka, nechtík, pol lyžice - uvarte 6 šálok vriacej vody, preceďte a uložte do chladničky, vezmite polovicu pohára 2 krát denne 30 minút pred jedlom. )
5. Epadol, ale pijem americkú omega 3, 1 tab. 3 krát denne 1 mesiac
6. Cetrin 1 kartu 1 krát 10 dní v noci
7. Na tvári a tam, kde sú váhy belosalik alebo diprosalik 3-5 dní
8. Potom krém La-Cree
9. Šampóny na vlasy sa striedajú
Curtiol Pso
freederm zinok
Friderm RN
Lekár je rozumný, akceptuje na klinike v Ganymede, cena je 300 UAH

Lyampampusik 7. augusta 2016, 00:01

Mmm, smutné. Nerozumiem, čo môžete jesť bez toho, čo nemôžete (((Pre mňa je ľahšie chodiť hladný. Neviem, ako držať diétu. Ešte raz ďakujem.)!

Lyampampusik 7. augusta 2016, 11:13

Alinkamalinka 7. augusta 2016, 16:54

Vyskúšajte šampón na hlavu Keto Plus. Synovi bola predpísaná masť, ale meno som zabudla, len si pamätám, že k názvu prišlo predpona C, teda kyselina salicylová, pre lepšie zmäkčenie a oddelenie šupín. Ja som ho natrela trochou kutiveitu. Potom pokožku zvlhčite. (lekár povedal, že takáto pokožka potrebuje stálu vlhkosť a nemalo by sa jej nadmerne sušiť. Na umytie hlavy dieťaťa sme išli k prameňu a umývali sa, až kým sa tento problém nevyriešil, iba pramenitou vodou) som použila Excipial M Hydrolotion (na základe moču). šampón vyrobený na objednávku, veľmi cool šampón. Objednal som si ho od dievčaťa v Kidstaffe, je mi veľmi ľúto, že sa už týmto podnikaním nezaoberá.

Alinkamalinka 7. augusta 2016, 16:55

Ak nájdem recept na masť, určite ti napíšem.

Lyampampusik 7. augusta 2016, 18:34

Záhrada 23. augusta 2017, 10:39

Ahoj! Autor, ako sa máš, by ma zaujímalo, či si pre seba našiel to správne liečenie a aký je úspešný?

Lyampampusik 23. augusta 2017, 23:37

Ahoj. Tieto vyrážky má na svedomí žlč, keď sa obmedzím na sladké a vypijem lieky na žlč, potom je všetko v poriadku. Ale veľmi kropenie z koláčov. Nechápem, čo je s nimi.

Záhrada 24. augusta 2017, 08:39

Autor podľa tvojej fotografie nevyzeráš ako seboroická dermatitída. Okamžite som si pomyslel, že atopická dermatitída alebo žihľavka.
Seboroická dermatitída nemá podľa môjho názoru nič spoločné s výživou (alebo je spojená, ale dosť) - vychádzam z vlastnej skúsenosti. Táto choroba je skôr spojená vo väčšej miere s hroznou ekologickou situáciou oblasti, kde musíte žiť (geograficky žijem v meste Dnipro - popredné mesto na Ukrajine z hľadiska nepriaznivých podmienok na životné prostredie). Napríklad, keď idem odpočívať do Turecka, všetko ide na druhý deň (napriek tomu, že tam zjem všetko veľa - kto vie o ostatných v Turecku, pochopí), tvár sa očistí! A tu. len tma ((((((Priateľ hovorí / takto vtipkuje - máš alergickú reakciu na svoju domovinu))) (Ale nežartujem, naozaj neviem, ako s touto nepríjemnosťou zaobchádzať (a, bohužiaľ, nemôžem zmeniť svoje bydlisko. )!
Dievčatá, ktoré trpia seboroickou dermatitídou, odporúčam prečítať si komentáre k odkazu (ľudia zdieľajú svoje skúsenosti, idú pod samotný článok), možno niekto príde vhod / pomôže:
http://zdravotvet.ru/seborejnyj-dermatit-na-lice-lechenie-prichiny/
A je pekné, ak niekto píše o pozitívnych výsledkoch liečby!

Lyampampusik 24. augusta 2017, 09:27

Ahoj. Áno, nejde o seboroickú dermatitídu, ide o alergickú reakciu na niektoré potraviny

Lyampampusik 24. augusta 2017, 09:28

Pravda je, že celkom nerozumiem, čo presne. Viem presne na koláče a nejaké pečivo

Cestoviny Sulsen

Číta sa teraz

Protizápalové dermatotropné liečivo. Aplikácia: akné. Cena od 200 rubľov. Analógy: Differin, Alaklin, Adolen. Na konci tohto článku sa dozviete viac o analógoch, ich cenách a ich substitúciách. Dnes si povieme niečo o kréme Adapalen. Aký je liek, ako ovplyvňuje telo? Aké sú indikácie a kontraindikácie? Ako a v akých dávkach sa užíva? […]

Antibakteriálne liečivo. Aplikácia: rany, popáleniny, vredy, zápal spojiviek. Cena od 27 rubľov.

Regeneračný liek. Aplikácia: rany, popáleniny, preležaniny, vredy. Cena od 111 RUR.

Reklama

Číta sa teraz

Prírodný zmäkčujúci hygienický liek. Aplikácia: suchá pokožka, popraskané bradavky, dermatitída. Cena od 612 RUR Analógy:

Nehormonálne antiseptické antimikrobiálne liečivo.

Nehormonálne angioprotektívne dekongestívne liečivo.

Reklama

Dezinfekčný a antiseptický. Aplikácia: seboroická dermatitída, psoriáza, dermatomykóza, lišajníky. Cena od 155 RUR.

Analógy: Aqualan, Bedan, Skin-cap, Sulphur mast, Ebercept. Na konci tohto článku sa dozviete viac o analógoch, ich cenách a ich substitúciách..

Dnes si povieme niečo o paste Sulsen. Aký je liek, ako ovplyvňuje telo? Aké sú indikácie a kontraindikácie? Ako a v akých dávkach sa užíva? Čo sa dá nahradiť?

všeobecné informácie

Pasta Sulsen je dezinfekčný a antiseptický prostriedok, ktorý sa používa ako ošetrujúca maska ​​na vlasy a tvár.

Účinná látka

Liečivo je disulfid seleničitý. Čo to je? Je to anorganická zlúčenina síry, ktorá sa získava kombináciou sírovodíka a kyseliny selénovej (nekoncentrovaná). Má antimykotické (protiplesňové) vlastnosti.

Zloženie

Okrem disulfidu seleničitého obsahuje Sulsenova pasta ďalšie zložky:

  • stearylalkohol;
  • cetylalkohol;
  • škoricový alkohol;
  • cetearet-sulfát sodný;
  • glycerol;
  • ceteareth fosforečnan draselný;
  • parfum;
  • DMDM hydantoín;
  • kyselina citrónová;
  • voda.

Uvoľňovací formulár, obal

Stáva sa to 1% a 2% v plastových tubách s hmotnosťou 40 a 75 g balených v kartónových škatuliach.

Ako to robí?

Inhibuje životne dôležitú aktivitu húb a znižuje delenie patogénnych buniek, inhibuje produkciu korneocytov.

Má terapeutické a profylaktické vlastnosti:

  • zabraňuje nadmernej produkcii kožného mazu;
  • zabraňuje výskytu lupín;
  • tíši svrbenie;
  • odoláva tvorbe exogénnych toxických látok;
  • pomáha posilňovať vlasové folikuly;
  • zabraňuje deštruktívnym procesom v oblasti vlasovej línie;
  • lieči a zlepšuje vzhľad vlasov.

Ľudské vlasy tvoria 80% aminokyselín, ktoré zase obsahujú veľa síry. Jeho nedostatok ovplyvňuje vzhľad vlasov. Sírna zlúčenina pomáha eliminovať nedostatky vo vzhľade vlasov a výrazne zlepšuje vlasy a pokožku hlavy.

Farmakokinetika

Farmakokinetika lieku sa neskúmala..

Indikácie

Indikácie pre použitie sú:

  • seboroická dermatitída pokožky hlavy a pokožky hlavy;
  • lupiny;
  • psoriáza pokožky hlavy;
  • prevencia nadmernej tvorby kožného mazu;
  • dermatomykóza - plesňové lézie pokožky hlavy;
  • versicolor versicolor.

Používa sa ako prostriedok proti lupinám. Je široko používaný v kozmeteológii. Účinný ako prevencia proti vypadávaniu vlasov.

Používa sa na symptomatickú liečbu demodikózy.

Aplikácia má niekoľko funkcií:

  • pás pasty dlhý pol centimetra sa zmieša s niekoľkými lyžicami vody (aby nedošlo k chemickému popáleniu);
  • vatovým tampónom namočeným v emulznom roztoku ošetrite tvár (obíďte oblasť očí);
  • ošetrenie sa vykonáva pred víkendom, pretože pri závažnom priebehu ochorenia sa pokožka môže odlupovať.

Kontraindikácie

  • alergia na ktorúkoľvek zložku;
  • anamnéza alergickej dermatitídy;
  • tehotenstvo.

Spôsob aplikácie, dávkovanie

Spôsob použitia pasty Sulsen je externý. Hlava sa dôkladne umyje šampónom, opláchne sa a potrebné množstvo pasty sa nanesie na pokožku hlavy a trení sa ňou krúživými pohybmi. Po štvrťhodine sa pasta umyje teplou vodou.

Pasta Sulsena 2% sa používa ako liek a 1% ako profylaktikum.

2% masť sa používa na liečbu seboroickej dermatitídy. Frekvencia aplikácie je 2-krát týždenne, po dobu 3 mesiacov.

1% - dvakrát týždenne, 2% - raz. Na ošetrenie lupín stačí jeden mesiac.

Ak sa ochorenie opakuje, priebeh liečby sa opakuje.

V detstve, počas tehotenstva a hepatitídy B.

Pretože farmakokinetika lieku nebola študovaná, nie je známy jeho účinok na organizmus..

V tejto súvislosti sa neodporúča používať pastu sulsen počas tehotenstva a dojčenia..

Disulfid seleničitý môže mať negatívny vplyv na vnútromaternicový vývoj plodu (teratogénne, embryotoxické a fetotoxické účinky).

Používanie drogy pre deti do 12 rokov je zakázané..

Vedľajšie účinky

Použitie masti Sulsen môže spôsobiť nežiaduce účinky vrátane alergických reakcií.

Autoimunitná odpoveď tela je možná vo forme:

  • dermatitída;
  • ekzém;
  • Svrbivá pokožka;
  • vyrážka;
  • podráždenie.

Nie sú vylúčené alopécia areata (patologické vypadávanie vlasov) a zmena farby.

špeciálne pokyny

Pri exsudatívnej dermatitíde a kožných léziách používajte opatrne.

Používa sa výlučne externe.

Zabráňte kontaktu s pokožkou a sliznicami intímnej oblasti.

V prípade kontaktu s očami ich dôkladne vypláchnite.

Používa sa v kombinácii so šampónom sulsen na dosiahnutie najlepšieho účinku.

Predávkovanie

Liek môže mať všeobecné toxické účinky. V tomto prípade je symptomatická liečba indikovaná preplachovaním gastrointestinálneho traktu, obnovením rovnováhy voda-elektrolyt a v tomto prípade ďalšími všeobecne akceptovanými postupmi..

Malo by sa pamätať na to, že pravdepodobnosť predávkovania je extrémne nízka..

Analógy

Pasta Sulsen má veľa analógov:

  • Aqualan je hypoalergénny krém. Zvlhčuje pokožku, je predpísaný na dermatitídu rôzneho pôvodu v kombinácii s inými liekmi. Vhodný aj pre kojencov, schválený na použitie počas tehotenstva a laktácie. Má významnú nevýhodu - vysokú cenu.
  • Bedanový krém je antipruritický liek. Predpísané na alergickú dermatitídu od útleho detstva.
  • Krém na pokožku - antimykotický, má fungistatické a bakteriostatické vlastnosti. Účinnou látkou je pyritionát zinočnatý. Droga má rozsiahly zoznam indikácií: neurodermatitída, dermatózy, psoriáza, lupiny, chronické lišajníky, ploché, viacfarebné, seborea a iné kožné ochorenia.
  • Sírová masť. Účinnou látkou je síra. V kombinácii síry s organickými látkami na povrchu tela sa prejavujú antimykotické, antiparazitárne, keratolytické a antiseptické vlastnosti. Liek je účinný proti akné, roztočom, plesniam, seborei.
  • Ebercept je šampón s výraznými fungistatickými a fungicídnymi vlastnosťami. Je indikovaný na liečbu lupín, seboroickej dermatitídy, pityriázy a zafarbenia..

Účinnosť analógov nezávisí od ceny alebo krajiny pôvodu, ale od toho, ako správne je liek vybraný.

Návod na použitie vlasovej pasty sulsen

Aby boli vlasy husté, jemné, bez lupín, odporúča sa použiť pastu sulsen. Použitie tohto lieku, ktorý má jedinečné zloženie, má priaznivý účinok na vlasy, lieči pokožku hlavy a tvár. Podrobné pokyny uvedené nižšie vám pomôžu správne a efektívne používať produkt..

Sulsenova pasta - zloženie

Jedným z najúčinnejších a najpopulárnejších liekov na ošetrenie a posilnenie vlasov je pasta sulsen (Sulsena). Tento všestranný liek je vynikajúci v boji proti lupinám a pri odstraňovaní príčin tohto bežného problému. Produkt má antiseptický, protiplesňový účinok na pokožku, účinne eliminuje príčiny lupín a následky ich prítomnosti:

  • psoriáza;
  • seboroická dermatitída;
  • strata vlasov.

Hlavnou účinnou látkou Sulsenovej pasty je disulfid seleničitý. Prípravok obsahuje aj cetyl, stearyl, škoricový alkohol, glycerín, fosforečnan cetearanu draselného, ​​DMDM ​​hydantoín, kyselinu citrónovú, parfum a čistenú vodu. Produkt sa vyrába v tubách s objemom 40 a 75 ml. Hlavné vlastnosti pasty Sulsen:

  • pomoc pri zbavovaní sa lupín, svrbenia, nepohodlia;
  • prevencia a liečba nadmerného vylučovania mazových žliaz hlavy;
  • pozitívny vplyv na rast vlasov, posilnenie;
  • obnova, výživa vlasových folikulov;
  • bunková obnova pokožky hlavy;
  • odstránenie exogénnych toxických látok, ktoré ničia vlasové korienky;
  • prevencia rozvoja deštrukcie v oblasti rastu vlasov;
  • návrat k zdraviu, lesku, hebkosti vlasov.

S čím pomáhajú cestoviny Sulsen

Väčšina mužov a žien trpí vážnymi stavmi pokožky hlavy. S takýmito problémami sa dobre vyrovná liek s disulfidom seleničitým. Hlavné indikácie pre použitie Sulseny: krehkosť a vypadávanie vlasov, lupiny, psoriáza, seborea a dokonca vyrážka na tvári. Ďalej sa dozviete viac o eradikácii týchto chorôb pomocou Sulseny..

  • Hydrocefalus mozgu u dospelého človeka
  • Koláč so zemiakmi - recepty krok za krokom s fotografiami. Ako pripraviť cesto a zemiakovú plnku na pečenie
  • Zvyšovanie imunity ľudovými prostriedkami u detí - recepty a rady imunológa

Strata vlasov

Aby pasta na vlasy Sulsen poskytla maximálne výsledky, musíte si vlasy dobre umyť. Produkt sa nanáša výlučne na čisté pramene. Liečivo sa vtiera do pokožky hlavy ľahkými masážnymi pohybmi. S výraznými ložiskami plešatenia sa pasta sulsen používa vo väčšom objeme. Po 15 minútach sa umyje tečúcou teplou vodou. Po určitú dobu po použití lieku sa neodporúča ošetrovať vlasy balzamom, kondicionérom, prostriedkami na fixáciu vlasov.

Lupiny

Súdiac podľa veľkého počtu pozitívnych recenzií, masť Sulsen proti lupinám je veľmi efektívnym liekom. Normalizuje činnosť tukových častí pokožky hlavy, obnovuje vlasy dobre na bunkovej úrovni a vylučuje exogénne toxické látky, ktoré ničia vlasové korienky. Po použití drogy s disulfidom seleničitým sa vlasy stanú krásnymi, lesklými, silnými. Inštrukcie:

  1. Vlasy si dôkladne umyte šampónom a teplou vodou.
  2. Jemne votrite Sulsenovu pastu do pokožky.
  3. Po 15 minútach zmyte.
  4. Tieto postupy opakujte 7-8 dní po sebe, aby ste dosiahli stopercentný výsledok.

So psoriázou

Veľmi častým závažným stavom charakterizovaným odlupujúcou sa pokožkou hlavy, červenou vyrážkou a svrbením je psoriáza. Použitie prostriedku s užitočnými zložkami poskytuje pozitívny výsledok v 90% prípadov. Sulsenova pasta na psoriázu sa používa nasledovne:

  1. Pokožku hlavy namažte hrubou vrstvou prípravku.
  2. Oblečte si igelitovú tašku a na vrch klobúk.
  3. Udržujte túto masku po dobu 3 hodín.
  4. Po odstránení zvyškov produktu rukami alebo hrebeňom si vlasy niekoľkokrát umyte.
  5. Zvyšky plevy odstráňte hrebeňom.
  6. Pokožku ošetrite tukovým krémom (najlepšie detským).
  7. Ak po procedúre dôjde k pocitu nepohodlia, bude sa zdať, že pokožka je napnutá, potom môžete použiť lopúchový olej.
  • Actovegin - čo je predpísané pre dospelých a deti
  • Ako nalepiť ochranné sklo na smartphone
  • Ako zmierniť bolesť zubov doma - pomocou liekov a ľudových prostriedkov. Ako si uľaviť od bolesti zubov doma

Na akné

Liečivý liek sa používa aj na tvár. Pasta na akné Sulsen účinne čistí pokožku, robí ju jemnou, hladkou a obnovenou. Produkt sa nanáša na pokožku hlavy a trvá 15 minút. Maska sa zmyje teplou tečúcou vodou. Táto technika pomáha zbaviť sa akné, pupienkov. Pred začatím procesu liečby sa odporúča konzultovať s kvalifikovaným kozmetikom alebo dermatológom.

Sulsenova pasta je účinný liek na zdravie vlasov: ako ju správne používať, cena, recenzie

Sulsenova pasta je účinný prostriedok proti lupinám. Odstraňuje lupiny z pokožky hlavy, ako aj ich základné príčiny. Sulsena účinne ničí plesne, ktoré sú najčastejšie hlavnou príčinou výskytu bielych vločiek na vlasoch. Produkt má vynikajúce antiseptické a protiplesňové vlastnosti.

Výsledky výskumu ukázali, že Sulsena eliminuje všetky možné príčiny lupín a ich nepríjemných následkov:

  1. Seboroická dermatitída.
  2. Psoriáza na pokožke hlavy.
  3. Ohnisková strata vlasov.

Recenzie na Sulsen sú najčastejšie pozitívne: lupiny zmiznú a vlasy prestanú vypadávať. Mnoho ľudí tvrdí, že produkt pomáha lepšie ako drahé šampóny. Cena je nízka, dostupná pre všetkých. Aby bol efekt čo najstabilnejší a najrýchlejší, odporúča sa s pastou použiť šampón rovnakej značky..

Obsah:

Ako funguje pasta Sulsen?

Sulsenova pasta obsahuje disulfid seleničitý, vďaka čomu má množstvo prospešných vlastností:

  • Je to vynikajúci terapeutický a profylaktický prostriedok proti nadmernej tvorbe kožného mazu..
  • Pomáha zbaviť sa nepríjemných príznakov, ako sú lupiny a svrbenie.
  • Bojuje proti tvorbe exogénnych toxínov, ktoré majú deštruktívny účinok na aparát vlasových korienkov.
  • Má priaznivý vplyv na rast a posilnenie vlasov.
  • Zabraňuje nástupu deštruktívnych procesov v zóne rastu vlasov.
  • Účinne podporuje obnovu buniek vlasovej pokožky.
  • Zlepšuje stav vlasových folikulov.
  • Dodáva vlasom lesk, pružnosť a zdravý vzhľad.

Redakčné poradenstvo

Pri boji proti lupinám by ste mali venovať osobitnú pozornosť šampónom, ktoré používate. Pre mnohých bude objavom, že 94% šampónov, ktoré vidíme v obchodoch, obsahuje veľmi škodlivé chemické prvky pre vlasy a pokožku hlavy. Ide o sírany, parabény, silikóny, farbivá. Sírany sú hlavnou príčinou chorôb vlasov a pokožky hlavy.

Štítky sú predpísané ako laurylsulfát sodný, laurylsulfát sodný, kokosový síran. Dôrazne odporúčame, aby ste sa vzdali každodenného používania šampónov, ktoré obsahujú tieto zložky. Nedávno naši kolegovia zverejnili hodnotenie šampónov bez obsahu síranov a parabénov, kde vynikal výrobca Mulsan Cosmetic.

Je jedinou zo všetkých spoločností, ktorá úplne opustila škodlivé chemické suroviny a nahradila ich prírodnými ingredienciami. Odporúčame vám navštíviť oficiálny obchod mulsan. ru.

Dôležitou vlastnosťou, ktorá odlišuje kvalitné výrobky, je trvanlivosť. Z dôvodu použitia veľkého množstva konzervačných látok vo výrobkoch zo supermarketu je trvanlivosť zvyčajne 3 roky, zatiaľ čo výrobca Mulsan Cosmetic má trvanlivosť 10 mesiacov..

Ako správne používať pastu Sulsen

Produkt nemôžete nekontrolovateľne používať podľa vlastného uváženia, pretože obsahuje špecifické chemikálie. Pred použitím si pozorne prečítajte návod na použitie.

Nástroj sa musí používať nasledovne:

  1. Vlasy si umyte ako obvykle teplou vodou a šampónom.
  2. Pastu krúživými pohybmi dôkladne vmasírujte do korienkov vlasov.
  3. Sulsenova pasta by mala byť na vlasoch asi 10-15 minút. Niekomu stačia 2 - 3 minúty, niekedy však kvôli viditeľnému efektu treba pastu vydržať 15 minút. Je to individuálne.
  4. Po uplynutí času musíte výrobok umyť teplou vodou.

Sulsenova pasta 2% - používa sa ako terapeutické a profylaktické činidlo proti lupinám. Pasta Sulsen 1% - používa sa iba na prevenciu.

Z preventívnych dôvodov je potrebné používať 1% Sulsenu dvakrát týždenne po dobu 1 mesiaca. Kurz sa musí opakovať raz za 6 mesiacov..

Na liečbu seborey používajte 2% Sulsenu dvakrát týždenne po dobu 3 mesiacov.

Účinok bude viditeľný po niekoľkých aplikáciách pasty, neodporúča sa ju však prestať používať. Pre trvalý efekt musíte absolvovať celú kúru liečby.

Pastu nemôžete skladovať v kúpeľni, bude sa tam zhoršovať. Skladujte ho niekde v miestnosti.

Ak máte dlhé vlasy, stačí vám jedna tuba na 3-4 krát. Pri krátkych vlasoch je to 5-10 sedení.

Vedľajšie účinky

Sulsenova pasta môže spôsobiť niektoré vedľajšie účinky, ktoré by ste si mali uvedomiť:

  1. Alergické reakcie:
    • vyrážka,
    • svrbenie,
    • dermatitída,
    • ekzém.
  2. Farba vlasov sa môže meniť.
  3. Podráždenie pokožky hlavy.

Ak ste si všimli takúto reakciu, navštívte svojho lekára..

Ak sa vám sulsena dostane do očí, dôkladne ich vypláchnite pod tečúcou vodou. Vezmite prosím na vedomie, že sulsen by nemali užívať ženy počas tehotenstva a dojčenia. Je tiež zakázané používať výrobok pre ľudí, ktorí trpia individuálnou neznášanlivosťou zložiek pasty..

Zloženie

  1. Voda.
  2. Glycerol.
  3. Disulfid seleničitý.
  4. Škoricový alkohol.
  5. Kyselina citrónová.
  6. Parfum.
  7. Stearylalkohol.
  8. Cetylalkohol.
názovPredávajúcicena
Sulsen ForteKazaň68 rubľov
Sulsen ForteKrasnodar69 rubľov
Sulsen ForteMoskva69,5 rubľov
Sulsen ForteOrol72 rubľov
Sulsen ForteSPB73 rubľov
Sulsen ForteKrasnojarsk74 rubľov
Sulsen ForteČeľabinsk74 rubľov
Sulsen ForteSamara75 rubľov
Sulsen ForteŤumeň80 rubľov

Recenzie

Ak máte pochybnosti o svojej voľbe, môžete si prečítať recenzie tých, ktorí si sami vyskúšali pôsobenie pasty. Pred použitím produktu je lepšie poradiť sa s dermatológom, najmä ak máte akékoľvek ochorenia pokožky hlavy..

Sulsenova pasta bola pre mňa veľmi vhodná. Produkt vonia príjemne po bylinách, aj keď som čítal veľa recenzií, kde sa ľuďom vôňa nepáčila. Ľahko sa nanáša a netečie. Páči sa mi nielen účinnosť produktu, ale aj jeho prijateľná cena. Ak ho budete používať pravidelne, môžete posilniť vlasy a zbaviť sa lupín..

Mám prirodzene tenké vlasy, moja kaderníčka poradila Sulsen, aby to skúsila. Spočiatku som bol prekvapený, pretože som nečakal dobrý efekt od produktu, ktorý má tak nízku cenu. Na moje prekvapenie mi pomohla. Len majte na pamäti, že ide o prírodný prípravok, takže nefunguje okamžite, chce to čas. Takže buďte trpezliví.

Nedávno som začal mať problémy s pokožkou hlavy. Už na druhý deň po umytí sa objavili lupiny. Kolega odporučil cestoviny Sulsen. Po prečítaní recenzií som sa rozhodla vyskúšať tento produkt na vlasy. Vôňa sa mi veľmi nepáčila, veľmi sa podobá vôni síry. Produkt som používal podľa pokynov v návode. Po tom, čo som pastu zmyla, okamžite cítim ľahkosť a sviežosť vlasov.

Objavili sa lupiny, čo ma veľmi mrzelo. Pozitívne recenzie na sulsen ma prinútili vyskúšať tento liek na sebe. Pokyn všetko podrobne vysvetľuje, nemal som žiadne problémy. Po 2 mesiacoch lupiny zmizli. Môžem si všimnúť výhody tohto nástroja:

  • naozaj pomáha pri lupinách,
  • priaznivá cena,
  • pomáha zmierňovať svrbenie,
  • vlasy zostanú čisté oveľa dlhšie: zvykla som si vlasy umývať každý deň a po použití pasty si ich umývam 2-3 krát týždenne,
  • ak vám padajú vlasy, pomôže tento problém vyriešiť aj sulsena,
  • zlepšuje vzhľad vlasov: stávajú sa lesklé a elastické.

Tento nástroj má aj niektoré nevýhody:

  • pastu je potrebné dlhodobo zmývať z vlasov,
  • jej vôňa je špecifická, nie každému sa bude páčiť.