Zdieľaj toto

Perm

Tento produkt nie je k dispozícii na doručenie do vašej oblasti

poďakovať!

Vždy sa snažíme o to najlepšie, aby sme našich zákazníkov potešili najvýhodnejšími cenami..

S pozdravom internetový obchod Wildberry.

Pridané do zoznamu čakateľov

Dozviete sa viac o prijatí

Už čoskoro

Zloženie

Popis

Cibuľový šampón "Apotek's" je účinným prostriedkom na prevenciu a liečbu zápalových ochorení hlavy. Najbohatší zdroj vitamínu C a ďalších biologicky aktívnych látok, s neustálym používaním, pomáha bojovať proti vypadávaniu vlasov. Šampón obsahuje špeciálne zloženie parfumu, vďaka ktorému sa nemusíte starať o vôňu vlasov po umytí. Zloženie: Výťažok z koreňa Allium Cepa, laurylsulfát sodný, laurylsulfosukcinát disodný, kokamidopropylbetain, kokosový glukozid, glyceryloleát, kokamid MEA, polyquaternium-7, Laureth-3, extrakt z Capsicum annosituum, injekcia retinylpalmitátu Biotín, chlorid sodný, kyselina citrónová, EDTA, metylchlórizotiazolinón, metylizotiazolinón, parfum.

911 Cibuľový šampón 911 - recenzie

Cibuľový šampón 911

Margarita
Moskva

Cibuľový šampón 911 911 20. novembra 2019

Tento šampón poradil dermatológ. Šesť mesiacov mi pomáhal zastaviť boľavý problém - vypadávanie a lámanie vlasov. Zatiaľ som sa nad tým zastavil a neexperimentujem. Predáva sa výlučne v lekárňach, čo je pre mňa znakom zabezpečenia kvality. Ale stojí za to venovať pozornosť výrobcovi, zamenil som si ho s novinkou od Mirrolly s podobným názvom 911 Onion Emergency. Vrátil som sa do lekárne a na moje prekvapenie peniaze vrátili bez vyšetrovania! Pripájam fotku môjho šampónu

Aida
Moskva

911 Cibuľový šampón 911 30. januára 2019

Cibuľový šampón, kúpil som ho na radu kamarátky. Sťažoval som sa jej, že jej vlasy veľmi lezú, a odporučila jej, aby použila cibuľový šampón 911. Chcem poznamenať, že existuje veľa odrôd tohto šampónu, ale rozhodol som sa pre cibuľový šampón s lopúchovým olejom. Pravdepodobne od detstva viem, že lopúchový olej pomáha posilňovať vlasy, a tak som sa rozhodol, že tento konkrétny šampón bude účinný. Cena ma potešila, je dosť demokratická. Šampón vlasy dobre opláchne, až kým nebudú škrípať. Po silikónových šampónoch je to určite nezvyčajné a zdá sa, že vlasy budú hrubé. Ale po vysušení sú vlasy jemné, lesklé a majú upravený vzhľad. Šampón som používala na kurzoch. Využívam mesiac, potom polročnú pauzu. Teraz už s vypadávaním vlasov nie sú vôbec žiadne problémy. Dobrý šampón. Skutočne pomáha posilňovať vlasy a zlepšovať ich vzhľad.

Arabika
Moskva

Cibuľový šampón 911 911 1. novembra 2017

Z celej rady 911 šampónov som použila cibuľu so žihľavou. Vlasy sa rýchlo mastili a vyzerali neupravene, priateľ mi poradil cibuľový šampón so žihľavou. Po začatí používania tohto šampónu nadobudli vlasy úplne iný vzhľad. Ak som si predtým musela umývať vlasy každý deň, teraz si ich umývam dvakrát týždenne a moje vlasy vyzerajú decentne a upravene..

Anastasia
Holandsko

Cibuľový šampón 911 911 18. júna 2017

Cibuľový šampón 911 je super vec. Použila som takmer všetky typy + balzamov. Od detstva som si chcel nechať narásť dlhé vlasy, ale nešlo to, pretože som musel neustále strihať končeky. Teraz je to už v poriadku. Vlasy vyzerajú jednoducho nádherne: objavil sa zdravý lesk a hustota, rastú rýchlejšie ako predtým.

Svetlanka
Petrohradský hosť

911 Cibuľový šampón 911 9. marca 2017

Cibuľový šampón 911 Twins používam na umývanie vlasov nielen na začiatku vypadávania, ale aj na prevenciu. Veľmi sa mi páči šampón, ak je jeho strata skutočne rýchla, potom sa pri pravidelnom používaní po dobu 2 mesiacov vlasy úplne obnovia. A tak pri preventívnom použití vlasy dlho veľmi nevypadávali. Teraz sú vlasy v úplnom poriadku, upravené, nie sú krehké a vždy vyzerajú dobre.

Nastasya
Petrohradský hosť

Cibuľový šampón 911 911 19. novembra 2016

Aby som si vlasy obnovil a zabránil ich vypadávaniu, trvalo mi 1,5 mesiaca, kým som použil šampón s cibuľou 911 od Twins tek, naniesol som ho v malom množstve na vlasy a dobre ich natiahol po celej dĺžke, vlasy si pravidelne umýval, po šampóne to vyzerá dobre, ale efekt samozrejme nie je od prvých aplikácií, ale taký zázrak sa nekoná, za to som sa neskôr úplne zbavil všetkých problémov, ktoré boli. Cena šampónu ma tiež veľmi potešila.

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 5 Nie 0

Sofia
Petrohradský hosť

911 Cibuľový šampón 911 6. októbra 2016

Všetky dievčatá mi poradili tento cibuľový šampón 911, keď sa mi začali rozpadávať vlasy, samozrejme som vyskúšala, ale veľmi som v to nedúfala, takže keď sa moje vlasy vrátili do normálu len za mesiac, už som bola prekvapená. Šampón mi vyhovoval podľa všetkých mojich parametrov a preferencií, je dobre nanášaný, pení, opláchne sa, obvyklá vôňa, vlasy sa normálne rozčesávajú, ale to nie je až také dôležité, pretože hlavné je, že vlasy skutočne lieči. Preto odporúčam všetkým, ktorí majú problémy s vlasmi.

Jekaterina
Moskovský hosť

911 Cibuľový šampón 911 5. júna 2016

Vďaka šampónu Cibuľa 911 som zachránil svoje vlasy pred strašným vypadávaním vlasov, už som sa zľakol, vlasy mi padali z hlavy v doslovnom zmysle slova, je dobré, že som si tento šampón kúpil, začal som si ich umývať 1 až 2 dni a už v druhom týždni som si všimol, že moje vlasy pomaly sa začnite odraziť. Umývala som ich takmer 2 mesiace, vlasy sa normalizovali, úbytok sa zastavil, teraz ich podporujem rovnakým šampónom, kúpila som si aj 911 cibule s lopúchovým olejom, tiež sa mi veľmi páčila.

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 2 Nie 0

911 Cibuľový šampón 911 13. marca 2016

Pravdepodobne neexistuje dievča, ktoré by sa s problémom vypadávania vlasov nestretlo. Keď som bol mladý, dostával som ich nejako sezónne. Zvyčajne to bolo na jeseň a trvalo to niekoľko týždňov. Vysvetlené cyklami rastu vlasov. Ale po tehotenstve a dojčení začali vypadávať a proces sa nijako nezastavil. Začala som mať paniku, myslím, že z dôvodov, ktoré sú pochopiteľné pre všetky mladé dámy. O Cibuli 911 som našiel na internete, mnohí si ju pochvaľovali. Rozhodol som sa kúpiť a neľutoval som. Celkovo mi za mesiac pravdepodobne iba zachránil vlasy. Používam ho naďalej, okrem spevnenia vlasov sa o ne aj jemne stará - ľahko sa rozčesávajú, neelektrizujú, iba sedia. Dobrý šampón, som veľmi šťastná.

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 5 Nie 0

Marinka
Charkovský hosť

911 Cibuľový šampón 911 1. marca 2016

Ja používam cibuľový šampón 911 značky Twinstek už tri týždne, výsledok ma veľmi potešil, vlasy sa mi citeľne zlepšili, nejako to vyzerá inak, teraz chcem prejsť na inú z ich vlastných sérií, keďže výber je veľmi veľký, všetky šampóny sú za pekné ceny. Tiež som si pri kúpe šampónu vzal cibuľový balzam 911, len to bez balzamov nie je vôbec moja hlava. Teraz sa dajú ľahko česať a dĺžka mojich vlasov nie je krátka. Každému radím kvalitného výrobcu za rozumné ceny.

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 3 Nie 0

Christya
Petrozavodsk hosť

911 Cibuľový šampón 911 4. októbra 2015

Netuším, čo by sa stalo s mojimi vlasmi, keby som si ich neumyla Šampónom s cibuľou 911 s výťažkom z červenej papriky. Po výlete k moru mi vlasy zničila slaná voda. S každým česaním vypadávali a lámali sa, respektíve vlasy len lietali z hlavy, bál som sa, že pri takom tempe všetky vypadnú. Stačilo mi umyť si vlasy týmto šampónom mesiac, znateľne sa posilnili. Teraz odporúčam všetkým, ktorí majú podobný problém.

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 13 Nie 0

fialový
Petrohradský hosť

911 Cibuľový šampón 911 4. októbra 2015

Nevítam tradičné metódy úpravy vlasov, ale cibuľa 911 akosi skončila na mojej poličke v kúpeľni a rozhodol som sa ňou vlasy umyť, ukázalo sa, že veľmi chutne vonia, aj keď som si myslel, že to bude strašne páchnuť. Páčilo sa mi, že po umytí vlasov, dokonca aj s balzamom, nie je potrebné ich opláchnuť, zostanú hladké a po vysušení zostanú poslušné.

Komentáre Je recenzia užitočná? Áno 1 Nie 0

Júlia
Charkovský hosť

911 Cibuľový šampón 911 15. apríla 2015

Po veľkom strese kvôli skúškam mi veľmi padali vlasy. V lekárni som uvidela Šampón a balzam 911 Cibuľa. Vlasy sú oveľa silnejšie, objavuje sa ich lesk a hustota a rastú oveľa rýchlejšie ako predtým. som spokojný.

Sabrin
Hosť Linevo

Cibuľový šampón 911 911 23. februára 2015

Šampón s cibuľou 911 som poznal dlho, vlasy mi veľmi padali a kamarátka mi poradila, aby som si ho kúpila. Vlasy čoskoro prestali vypadávať a dostavil sa zdravý lesk. A vôňa je veľmi príjemná, aj keď som si spočiatku myslela, že bude voňať cibuľa.

Alina-Malina
Uljanovsk hosť

Cibuľový šampón 911 911 23. februára 2015

Vypadávanie vlasov pravdepodobne nie je nič neobvyklé. Pre seba som našiel liek, ktorý mi pomohol zastaviť ho. A teraz, v poriadku. Vlasy mi začali liezť po pôrode. Zvyčajne hovoria, že šplhajú práve počas tehotenstva. Ale moja, zdá sa, nebola známa. Tu je potrebné poznamenať, že som alergická dáma, to znamená, že nie každý liek mi bude vyhovovať a nespôsobí hysterický záchvat kýchania, svrbenia alebo začervenania kože. Takže som tento šampón vyskúšal s určitou opatrnosťou. Márne som sa bál. Začal som teda používať šampón. Asi po týždni som videl, že sa stratené vlasy zmenšujú. A tak to pokračovalo - každý deň je na hrebienku menej chĺpkov, moja radosť stále viac. S prehrou som sa rozlúčil bez ľútosti a nebudem sa nudiť.) Takže odporúčam, nebudete ľutovať.)

911 cibuľový šampón na vypadávanie vlasov

Neexistuje žena, ktorá by si aspoň raz nefarbila svoje blond vlasy na tmavé tóny a neskúšala si zosvetliť hnedé vlasy. Paradoxná ženská logika naznačuje natáčanie prirodzene hladkých vlasov a nemilosrdné narovnávanie kučier žehličkou. Po takýchto experimentoch sa štruktúra vlasov nemení k lepšiemu. Vďaka slnečným lúčom vaše vlasy vyzerajú ako slama a vysušujú ich. V zimnom mrazivom období zažívajú stres aj vlasy..

Nie všetky výrobky na starostlivosť obsahujú hypoalergénne zložky, ktoré môžu obnoviť štruktúru vlasov, urýchliť ich rast a zvýšiť hustotu. Často sa ženám, ktoré majú vypadávanie vlasov alebo jednoducho zle rastú, odporúčajú rôzne salónne procedúry, pri ktorých sú vlasy ošetrené špeciálnymi formuláciami, ale sú tiež krátkodobo účinné. Dobrým liekom na takéto problémy je cibuľový šampón 911, ktorý je možné zvoliť na základe stavu kučier..

Komu prospeje šampón s cibuľou 911

Prínos z prírodného zloženia cibuľového šampónu 911 je nepochybne oprávnený. Používanie tohto nástroja je jednoduchšie ako výroba slávnych cibuľových masiek podľa receptov starej babičky. Okrem toho nemá štipľavý zápach..

Tento šampón sa zameriava na nasledujúce problémy s vlasmi:

  • pomalý rast;
  • alopécia (vypadávanie vlasov) inej povahy v počiatočných štádiách a fázach zotavenia;
  • nudné, suché kučery;
  • sezónne rednutie vlasov;
  • hormonálne problémy s vlasmi počas laktácie a tehotenstva.

Šampón má priaznivý účinok, odstraňuje prebytočný maz z pórov a vyživuje vlasové folikuly.

Je veľmi dôležité prehodnotiť svoj životný štýl, keď začnú problémy s pokožkou hlavy a vypadávaním vlasov: ustanoviť stravu s výnimkou nezdravých jedál a pridať do stravy veľké množstvo ovocia a zeleniny bohatých na vlákninu. Pite viac čistej vody, vzdajte sa alkoholu a fajčenia. Nahraďte kávu a čaj nízkotučnými fermentovanými mliečnymi výrobkami.

Stav depresie a neustáleho nedostatku spánku spôsobuje stres v celom tele, ktorý vrhá všetku svoju silu na udržanie vnútornej rovnováhy a zbavuje vlasové folikuly a nechty živín. Preto je dôležité pri dlhodobom zhoršovaní zdravotného stavu spojiť ďalšie zdroje vitamínovej výživy pre celé telo, vlasy a pokožku - jedna z najlepších možností Vitamíny Perfectil.

Žaloba o nápravu

Primárnou úlohou zložiek šampónu je eliminovať problém vypadávania vlasov. 911 cibuľový šampón rieši nielen tieto výzvy. Pre viditeľný efekt musíte stále používať v kombinácii s inými prostriedkami stimulujúcimi rast vlasov.

Cibuľový šampón 911 pracuje na:

  • stimulácia krvného obehu v pokožke hlavy;
  • zníženie množstva lupín;
  • zvlhčenie a zmäkčenie pokožky hlavy;
  • vyhladzovanie šupín vlasov, ktoré dodáva hladkosť celým vlasom;
  • výživa pokožky hlavy mikroelementmi, ktoré tvoria produkt;
  • stimulácia produkcie keratínu v bunkách.

Antibakteriálne pôsobenie šampónu sa rozširuje na kožné vyrážky a zápaly.

Odrody cibuľového šampónu 911

Ak máte problémy s vlasmi, nebude nadbytočné obrátiť sa na trichológa. Zoznam odporúčaní takého špecialistu bude často zahŕňať použitie klasických bylinných liekov na stimuláciu rastu vlasov. Trichológ tiež trichoskopom analyzuje počet „spiacich“ vlasových folikulov a predpisuje prostriedky, ktoré ich môžu „prebudiť“. naštartovať rast vlasov.

  1. Cibuľový šampón 911 s lopúchovým olejom. Vlastnosti produktu sú zamerané na posilnenie vlasov. Pre krehké, štiepené konce je to jednoducho spása. Lopúchový olej vyživuje vlasy a uzatvára šupiny, vďaka čomu sú kučery hladšie. Stopové prvky obsiahnuté v šampóne tiež ovplyvňujú farbu zafarbených vlasov a dodávajú im prirodzený lesk. Jemné zahriatie lopúchového oleja má priaznivý vplyv na pokožku hlavy: zlepšuje sa prietok krvi v cievach. Je možné poznamenať baktericídnu vlastnosť cibuľového šampónu, ktorá normalizuje vylučovanie kožného mazu..
  2. Cibuľový šampón 911 s extraktom z červenej papriky. Snáď najobľúbenejším liekom na vypadávanie vlasov je tinktúra z červeného korenia. Keď sa vtiera do pokožky hlavy, okamžite spôsobuje prietok krvi do vlasových folikulov, čo je takmer pocit pálenia. Ale v prípade použitia šampónu 911 s extraktom z červenej papriky sú nepríjemné pocity minimalizované a účinok aplikácie je viditeľný do jedného mesiaca - hustota vlasov sa zvyšuje. Upozorňujeme, že je vhodné tento výrobok nanášať výhradne na korienky vlasov, pričom pokožka hlavy by mala byť neporušená a konce vlasov je lepšie mazať balzamom s výživným účinkom..
  3. Cibuľový šampón 911 so žihľavou. Užitočnosť infúzie žihľavy v našej krajine je známa mnohým. Naše babičky si tiež umývali kučery odvarom z tejto byliny pre lesk a hustotu vlasov. Použitie produktu 911 so žihľavou tiež pomôže pri liečbe šupinatej pokožky hlavy a zníži výskyt lupín. Tento šampón funguje dobre aj na mastné vlasy, ktoré si vyžadujú každodenné umývanie. Pri systematickom nanášaní je znateľný objem na koreňoch.

Zloženie

Prírodné bylinné extrakty a extrakt z cibule - obsahujú veľké množstvo aminokyselín, éterických olejov a alkaloidov, ktoré stimulujú prekrvenie vlasových korienkov, ako aj transport výživných látok.

Vitamíny PP, B7, B5 a Trilon - sú zodpovedné za obnovu oslabených vlasov, zafixovanie korienkov a ošetrenie rozštiepených končekov..

Lauryl sulfáty - Vďaka nim šampón 911 Cibuľa dobre pení, aj keď nie je hustý. Má príjemnú arómu a farbu, v ktorej nie sú žiadne chemické farbivá.

Pridanie kondicionéru a kyseliny citrónovej pomáha udržiavať vlasy čerstvé niekoľko dní, eliminuje potrebu denného používania a obmedzuje plytvanie..

Napriek prirodzenosti kompozície je potrebné brať do úvahy individuálnu neznášanlivosť jednotlivých zložiek a používať ju opatrne u malých detí..

Ako sa správne prihlásiť

Napriek ľahkému použitiu a cibuľovému šampónu existujú určité zvláštnosti.

  1. Cibuľový šampón sa nanáša po celej dĺžke vlhkých vlasov a potom sa zmyje. Znovu naneste iba ku koreňom a nechajte pôsobiť 3 - 5 minút, aby bol účinok čo najlepší.
  2. Na posilnenie účinku môžete po balzamovom šampóne použiť balzam rovnakej série. Uľahčuje rozčesávanie a funguje dobre s ostatnými kúrami na vypadávanie vlasov a šampónmi iných značiek.
  3. Cibuľový šampón 911 s paprikovým extraktom sa nepoužíva na končeky vlasov, ale iba na korienky. Je dôležité, aby ste vlasy nepresušili, ale aby ste mali stimulačný účinok bližšie k folikulom.
  4. Cibuľový šampón 911 je liečivý a nemal by sa používať ako produkt dennej starostlivosti, ak existuje výrazný problém so suchou pokožkou hlavy. U mastných vlasov každodenné použitie cibuľového šampónu nezaškodí - účinné šampóny pre mastné vlasy.

V priemere sa terapeutický účinok šampónu vyskytuje mesiac po aplikácii: vlasy na problémových miestach začnú rásť. Na konsolidáciu výsledku by ste mali ešte mesiac používať šampón z cibule 911.

Ak sa šampón použije na odstránenie lupín, potom sú po 2 - 3 aplikáciách viditeľné zmeny.

Je dôležité mať na pamäti, že situáciu môže zlepšiť iba komplexný prístup k problému vypadávania vlasov. Musíte venovať pozornosť výžive, brať komplexy vitamínov, vyhnúť sa stresu, viesť aktívny životný štýl.

Kde kúpiť a približná cena

Cibuľový šampón 911 si môžete kúpiť v lekárni. 150 ml fľaša stojí od 120 do 200 rubľov. Na tento liek nie je potrebný žiadny predpis.

Recenzie cibuľového šampónu 911

Vypadávanie vlasov je veľkým problémom nielen žien, ale aj mužov a dokonca aj detí. Podľa trichológov sa 911 cibuľových šampónov môže používať od 3 rokov, ak neexistuje individuálna intolerancia k jednotlivým zložkám..

Na internete nájdete veľa recenzií o pozitívnom účinku šampónu, ako aj o neúčinnom použití. Ale vo väčšine prípadov vypadávanie vlasov zastaví..

Spätná väzba od používateľa MissBlack. Pred použitím šampónu som si urobila masky s prírodnou cibuľovou šťavou. Do dvoch mesiacov od použitia produktu sa vypadávanie vlasov prakticky zastavilo. Vlasy získali lesk a stali sa lepšie upraviteľnými. Na udržanie výsledku rastu vlasov odporúčam použiť peeling so soľnými granulami a balzamom na vlasy rady 911.

Spätná väzba od používateľa Elena, 27 rokov. Začal som plešatieť a na konzultácii s trichológom som sa dozvedel, že moje vlasové folikuly sú v „nečinnom“ stave. Najprv som použila šampón 911 Tar Shampoo na čistenie pokožky hlavy a potom som šampón 911 Onion Shampoo naniesla na korienky vlasov a balzam rovnakej značky na všetky vlasy súčasne. O tri týždne neskôr sa na hlave začali objavovať nové vlasy a na čele začali rásť plešaté škvrny..

Posúdila Svetlana, 30 rokov. Začal som si všimnúť veľké množstvo vlasov v odtoku z kúpeľne po umytí vlasov. Žiadne z ošetrení nemalo dlhodobý vplyv na vypadávanie vlasov. Po šiestich mesiacoch aplikácie prírodného šampónu som svoje problémy s vypadávaním vlasov úplne vyriešila. Šampón by mal byť pre dosiahnutie rýchleho výsledku ponechaný po dobu 3 - 7 minút na vlhkých kadere. Dlhé a husté vlasy, bez zaťaženia v koreňoch, nedostatok mastnej pokožky hlavy - to je výsledok používania tohto produktu

Posúdené Natáliou, 23 rokov. Blondínky so zafarbenými vlasmi by určite mali používať šampón s cibuľou 911 v kombinácii s balzamom z rovnakej série, pretože riziko suchých vlasov je vysoké. Vybral som si cibuľový šampón s lopúchovým olejom a vzhľadom svojich vlasov a problém vypadávania vlasov bol vyriešený za 53 dní.

Recenzie na šampón,, Cibuľa,, z 911?

kto používal. aké recenzie?

  • Výrobky na vlasy
  • * Pravidlá Spoločenstva
  • Vypnuté
  • Vlasy: strihanie a farbenie vlasov
  • Očný make-up
  • Manikúra a pedikúra
  • Móda: oblečenie
  • Parfumy a kozmetika
  • Zmiešaný
  • Výrobky na tvár
  • Telové výrobky

Komentáre používateľov

Tento som si nekúpil, nebolo treba, ale vzal som si neutrálnu 911 z tejto série.

Ach, to je presne to, čo potrebujem. Vlasy počas tehotenstva rednú strašnou silou a dovnútra sa nedá vziať nič zvláštne

Normálny šampón a neutrálna vôňa lekárne. Pomáhal jej manželovi s vypadávaním vlasov. A nestojí za to, aby ste v 35 rokoch svietili plešatou hlavou

A akú cibuľu si kúpil911?

Používam iba šampón z prírodného konopného oleja, je veľmi bohatý na vitamíny a nevysušuje pokožku! Každému radím http://organicsharm.ru/

Dobrý šampón, výborný na vypadávanie vlasov. Samozrejme, musel som použiť mesiac na to, aby sa vlasy zotavili a vyzerali dobre, ale výsledok je jednoducho skvelý. Teraz tiež používam tento šampón dvakrát mesačne na udržanie účinku po kúre a moje vlasy vyzerali celú zimu výborne a vôbec sa nedrobili. Hrebienok čistím zriedka, pretože na ňom nezostali žiadne vlasy.

Teraz mi vlasy vstali, kúpila som si tento šampón. Viem, že cibuľové masky po prvom tehotenstve fungovali dobre, ale tá vôňa... Šampón naozaj dobre vonia! Vlasy potom, čo sú dobré, akoby vypadávali menej. V lekárni som nevidela cibuľový balzam ((Budeme hľadať!

Páči sa mi niekoľko produktov od Cibuľového šampónu 911: 911 - pomáha posilňovať vlasové folikuly, čo zabraňuje ich vypadávaniu. Sebopirox 911 - používam ho na prevenciu, aby sa neobjavili lupiny. Zinok 911 - ako všeobecné tonikum. Používam všetky tieto šampóny a som spokojná s výsledkom.

O cibuľovom šampóne som už počula mnohokrát, ale o jeho vôni nikto nehovorí. Vôňa ma zaujíma v prvom rade, pretože som veľmi šteklivá a som znechutená vôňou cibule..

Cibuľový šampón 911 vôbec nevonia ako cibuľa. V ňom, ako tomu dobre rozumiem, sa pridávajú výťažky z cibule a bylín, vôňa je príjemná, nedráždi. Ak si kúpite, vezmite si tiež 911 cibuľového balzamu, ktorý má vôňu viac nasýtenú parfumom a vlasy sa po ňom ľahko rozčesávajú.

Je to zvláštne, veľmi sa mi páči Cibuľa tejto série 911. Aj keď ja sám som túto sériu ešte nepoužíval. Ale šampón je chladný v pravom slova zmysle. Vlasy sa postupne spevňovali a až tak zle nevypadávali!

Robím masky s horčicou, veľmi sa mi páči

Robím to aj ja a teraz použijem šampón. Pozriem sa na výsledok)

No potom čakám na spätnú väzbu. )) najlepšie pozitívne))

Ach, naozaj v to dúfam, pretože som si ostrihala vlasy nakrátko, odstrihla všetky chmýří, dúfam, že ešte dorastú. ako vlasy, nie lufa! no pri prvej aplikácii môžem povedať, že vlasy sú jemné, poslušné,!

Neviem, zlatko, o ňom

Páči sa mi veľa na 911, ale šampón som neskúšala. Pre vlasy v lekárni ako pokrývka hlavy, tiež nie drahé.

áno, páči sa mi aj 911) tam je Badyaga dobrá, existuje aj šampón proti lupinám Sebopirox, tak dúfam, že aj ten bude rovnaký)

Páči sa mi aj ich detský krém, ktorý má dcéra najradšej!

Páni, ani som nepočula, že majú dokonca krém!)

hit vo vyhľadávači, uvidíte detskú sériu.

krátko a po rusky - kuynya

e-baňa. na internete ho každý chváli!

všetci trpíte stratami.

Začal som používať ampulky stojí 500 rubľov konštantný di svetla pozrieť sa na seba.

No, teraz to nie je až taká strata, ale chcem, aby vyrástli nové) a 500r. je to 1 ampulka, alebo ako?

Keď som to použil, moje nové žiarovky na spanie začali rásť... toľko dela na mojej hlave)))

tie. 10 ampuliek 500 rub. alebo 5 000?

áno 10 ampuliek -500 rubľov

pozri sa do svojho mesta, ak ho nenájdeš, hoď ho na kartu - pošlem s poltmi

zajtra idem do mesta, do salonu, pozri sa!)

lepšie šedé s mentolom... tiež sa hovorí, že čierna je mužská - dobrá zo straty.

predávali sme ich vo vodcoch parfumov a v riv gosh... ale teraz nie (((

911 - Ležal som okolo, aby som sa ťa spýtal.

nestrácaj ma tým, že tam nemôžem vstúpiť-napíš sem

Irin, zabudol som niečo na sračky na apmools, teraz mám ďalší problém - zuby a lekársku prehliadku, takže každý deň kolíšem a zabudnem na všetko)))) Karolinka tiež opäť ochorela teraz je problém úplne absentovať! dobre, a na úkor nabíjania... neodmietol by som)))

niečo nie je ľad, ale predtým som si vzal cibuľu, ale od inej spoločnosti sa mi páčila oveľa viac.

sakra... už som kúpil... budem dúfať, že mi to pomôže)))

"911 šampón cibuľa": recenzie, zloženie, pokyny

"Šampón 911 cibuľa"

Vypadávanie vlasov je dosť vážna vec, takže v tejto situácii by bolo správnym rozhodnutím zájsť do lekárne a kúpiť si liek ako šampón. Môžete sa samozrejme vyrovnať s odstránením problému vypadávania vlasov rôznymi ľudovými prostriedkami, ale všetko je dosť namáhavé a v našej dobe neustáleho nedostatku času je lepšie dôverovať hotovému výrobku..

  • Vlastnosti a spôsob aplikácie
  • Zloženie
  • Recenzie

Dnes je obrovský výber všetkého, ako sa tohto problému zbaviť. Ale ktoré z nich by ste si mali zvoliť, aby ste dosiahli efektívny výsledok? Okrem toho zvyčajne chcete mať maximálny efekt s minimálnou investíciou času a peňazí. V takom prípade vám odporúčame venovať pozornosť šampónu Cibuľa 911. Tradičná medicína už dlho odporúča cibuľu ako vynikajúci prostriedok na obnovu vlasov - cibuľu je potrebné rozdrviť na kašu a aplikovať na vlasy po dobu 30 minút. Ale nie každý si trúfa na výrobu cibuľových masiek. Preto bol vyvinutý šampón Cibuľa 911, ktorý pomocou moderných technológií absorboval všetky prospešné vlastnosti cibule. Pokyn v balení.

Predtým, ako na sebe použijete nový produkt, samozrejme chcem vedieť recenzie. A ak začneme študovať recenzie o „Cibuli 911“, všimneme si, že medzi nimi existujú tie najrozmanitejšie. To hovorí, že hoci šampón nie je univerzálny, vo väčšine prípadov sú ľudia s výsledkom spokojní. Preto sa oplatí vyskúšať Cibuľový šampón 911, pretože jeho cena je asi 5 dolárov za stopäťdesiat mililitrov a účinok zdravých vlasov z neho mnohonásobne prevýši náklady. Kúpiť si ho môže každý.

Vlastnosti a spôsob aplikácie

Cibuľový šampón 911 obsahuje všetky prospešné vlastnosti cibule, pričom zostáva nezávislý od špecifického zápachu tejto rastliny. Vďaka použitiu vo vlasovej pokožke sa normalizujú metabolické procesy, zrýchľuje sa krvný obeh, vlasové folikuly dostávajú veľa výživných látok a posilňujú sa, navyše sa obnovuje štruktúra vlasov, čím sa eliminuje zvýšená suchosť a lámavosť. Cibuľový šampón 911 má príjemnú, nenápadnú arómu, priehľadnú farbu a jemnú textúru.

Spôsob aplikácie a kontraindikácie

Pri nanášaní je potrebné dodržiavať nasledujúce pravidlo - po nanesení šampónu, tak ako každom inom, na mokré vlasy, ich rozotrením masážnymi pohybmi po celej pokožke hlavy a napenením ich nechajte pôsobiť tri až päť minút, aby ste dosiahli maximálny účinok. Potom sa musí šampón umyť dostatočným množstvom vody. Je potrebné zabrániť kontaktu s očami, ale ak k tomu dôjde, oči dobre vypláchnite vodou.

Zloženie

Zloženie produktu „Cibuľa 911“ obsahuje obvyklé detergentné prísady pre každého aj jedinečné, špeciálne vyvinuté pre neho. Zloženie dopĺňa extrakt z cibule. Vďaka chemickému spracovaniu boli z cibule vyťažené všetky užitočné látky a oddelené od štipľavého zápachu. Zloženie cibule zlepšuje krvný obeh v pokožke hlavy, nasýti pokožku vitamínmi a stopovými prvkami, zvlhčuje samotné vlasy. Obsahujú tiež výťažky z brezových listov, chmeľu, harmančeka, heny, šalvie, lopúcha, arniky, zeleného čaju a prosa..

Zloženie šampónu 911 cibule proti vypadávaniu vlasov

Všetky tieto rastliny sa už dlho etablovali ako vynikajúci pomocníci v boji za kvalitu a množstvo vlasov. Nemá zmysel opakovať, aké výhody má každá z nich pre vlasy a pokožku hlavy. „Cibuľový šampón“ 911 je tiež obohatený o komplex vitamínov, ktorý obsahuje kyselinu nikotínovú, biotín, pantotenát vápenatý, to znamená skutočný výživný kokteil pre vlasové folikuly. Šampón nemá prakticky žiadne kontraindikácie, s výnimkou použitia pre deti do dvoch rokov, ako aj individuálnej neznášanlivosti. Preto je pred začatím používania potrebné vykonať test individuálnej citlivosti na jeho zložky..

Recenzie

Pri štúdiu recenzií o „Cibuli 911“ si môžeme všimnúť nasledujúce: po prvé, väčšina z tých, ktorí vyskúšali šampón, bola spokojná s čistiacou funkciou a jeho príjemnou vôňou. Po druhé, po niekoľkonásobnej aplikácii mnohí zaznamenali pozitívny výsledok vo výraznom znížení množstva vypadávania vlasov. Po tretie, zaznamenal sa pozitívny vplyv na kvalitu samotných vlasov - vlasy boli jemnejšie, silnejšie a lesklejšie. Treba však poznamenať, že existujú aj negatívne recenzie - niektorí poznamenali, že po aplikácii došlo k nadmernej suchosti pokožky hlavy a slabému účinku pri zastavovaní vypadávania vlasov. Jedným slovom, cibuľový šampón 911 nie je reklamou, ktorá zaručuje povinný a stopercentný okamžitý úspech, ale skutočným liekom, ktorý môže pomôcť pri problémoch s vlasmi..

Recenzia od „AnyuTka0502“

Irina, Vologda, 27 rokov

Po tehotenstve začali vlasy veľmi vypadávať. Videl som v lekárni 911 Cibuľový šampón a nechal som sa zlákať jeho menom a cenou. Teraz už skoro mesiac používam cibuľu. Po prvom použití vlasy rovnako vypadávali, ale asi týždeň po tom, čo som si nimi vlasy začala umývať, som si všimla, že vlasy vypadávajú oveľa menej. Odporučte všetkým. Recenzie sú len pozitívne, kúpiť si môže každý, cena je vynikajúca, pokyny v balení!

PRED a PO šampónovaní

Alina, Kemerovo, 34 rokov

Vždy som chcela, aby moje vlasy boli dlhé, ale nerástli, neustále sa lámali. Ako dieťa mi mama dokonca vyrobila masku na cibuľu do vlasov. Stále si pamätám, ako piekla, a tiež túto vôňu! Keď som uvidel Cibuľu 911 v lekárni, spomenul som si na svoje detstvo. Predajca ubezpečil, že šampón nevonia po cibuli. Preto som sa rozhodol to vyskúšať. A tu sú zázraky - vôbec sa nepečie a príjemne vonia! A po pár týždňoch som si všimol, že vlasy sú hodvábne, hladké, takže... dobre kŕmené alebo čo. Problém krehkých vlasov zmizol. Teraz ho používam už dva mesiace, počas ktorých mi vlasy narástli dobre, takže cibuľu 911 odporúčam každému, kto si chce nechať narásť dlhé vlasy.

Výsledok použitia šampónu: fotografia používateľa "Osoba"

Margarita, Rostov na Done, 30 rokov

Sedel som na diéte a prísne sa obmedzoval vo výžive šesť mesiacov, výsledkom bolo mínus desať kilogramov! A mínus polovica vlasov. Bola to škoda. A vzal som vitamíny, ale vlasy mi stále padali. A tak mi opäť pri návšteve lekárne pre vitamíny na vlasy lekárnik odporučil vyskúšať Cibuľu 911 na vypadávanie vlasov. Bol som skeptický, pretože jeho cena nie je príliš vysoká. Ale rozhodol som sa riskovať. A neuveríte, po dvoch týždňoch denného používania som si všimol, že vlasy takmer nevypadli, a po ďalších pár týždňoch som uvidel mladé „páperie“! Takže odporúčam všetkým, ktorí držia diétu, aby si udržali a uchovali svoju krásu „Šampón cibule 911“ proti vypadávaniu vlasov.

Alena, Samara, 26 rokov

Cibuľa 911 je moja obľúbená! Na jeseň a na jar neustále trpím na zvýšené vypadávanie vlasov. Vyskúšal som veľa liekov na vypadávanie vlasov, ale nevidel som veľa výsledkov. Ale „Cibuľa 911“ ma príjemne prekvapila - týždeň po umytí vlasov som v kúpeľni nenašla už známu veľkú „hrčku“ vlasov. Po dvoch týždňoch sa strata zastavila. Takže cibuľu 911 odporúčam používať na jeseň - na jar pre všetkých!

Video spätná väzba od používateľa:

Cibuľový šampón 911 z vypadávania vlasov: recenzie účinnosti

Cibuľová maska ​​- osvedčený ľudový liek na vypadávanie vlasov.

O jeho účinnosti nie je pochýb, ale existujú určité nuansy použitia (napríklad špecifická vôňa cibule)..

Pokrok nezastaví, takže cibuľový šampón možno použiť na boj proti vypadávaniu vlasov.

Obsahuje výťažok z cibule a výťažky z liečivých rastlín (breza, žihľava, chmeľ, šalvia, arnika.), Aby bola účinná.

Cibuľový šampón na vypadávanie vlasov 911 získal väčšinou kladné recenzie, ale niektorým spotrebiteľom sa to stále nepáčilo a zanechali svoje kritické poznámky.

Pozitívne recenzie

Z 3 druhov cibuľového šampónu som vyskúšala 2: s červenou feferónkou a lopúchovým olejom.

Druhá sa mi páčila viac, mala dobrý vplyv na pokožku hlavy.

Na 3 mesiace pravidelného používania tohto šampónu bolo možné zastaviť intenzívne vypadávanie vlasov, teraz je všetko v normálnych medziach.

Mila z Moskvy verí, že to je z rozpočtu najefektívnejšie: „Nerátala som ani s pozitívnou činnosťou, pretože som sa už veľmi snažila. Teraz preventívne používam šampón 911 (klasický, bez pridania červenej papriky a lopúchového oleja) raz týždenne, dobre posilňuje korene. Štandardná 150 ml fľaša mi na dlho stačí “.

Toto je lekáreň, obsahuje aktivátory rastu vlasov rastlinného pôvodu.

Chcete vyskúšať iné šampóny proti vypadávaniu vlasov? Šampón na vypadávanie vlasov Horsepower: recenzie k žiadosti, prečítajte si ich a rozhodnite sa, či je to vaša voľba.

Prečítajte si o vitamínoch Aleran na vlasy tu.

Vypadávanie vlasov je zdravotný stav a musí sa liečiť. Hlavným liekom je liečivý šampón. Táto téma https://hairs-club.ru/kosmetika-dlya-volos/shampun/ot-vypadeniya-volos-v-aptekax.html poskytuje prehľad liekov, ktoré je možné zakúpiť v lekárni.

Negatívne recenzie

V presvedčení o pozitívnych recenziách ho naďalej používala, ale vypadávanie vlasov nezastavil.

Je potešujúce, že je to lacné, takže neverím v efektívne rozpočtové prostriedky z masového trhu. “.

Svetlana z Rostova na Done dala mínus za neúčinnosť tohto produktu, za jeho nízke vlastnosti pracích prostriedkov a nepríjemný zápach: „Na jeseň, v októbri, mám problém - pramene vypadávajú takmer vo zväzkoch. Skúšala som sa umyť týmto šampónom. Ale nevšimol som si výsledok, nepáčil sa mi drsný zápach tohto produktu, cítil som cibuľu “.

Alina z Kaliningradu tiež neocenila vlastnosti tohto šampónu: Na obale sa uvádza, že ide o liek na plešatosť (alopécia je vážna, ako viete) a vypadávanie vlasov. Neviem, ako pomôže pri plešatení, ak sa nedokáže vyrovnať s banálnym sezónnym vypadávaním vlasov. Šampón dobre nepení, neumýva vlasy po stylingových prípravkoch. Použil som to, ako je napísané v návode: mydlo, opláchnite, znova naneste, vydržte 5 minút a opláchnite, ale nemá to zmysel. “.

Pre vyššiu efektivitu používajte šampón Onion 911 s balzamom rovnakej značky.

Výber šampónu je dôležitý pri liečbe vypadávania vlasov. Poďme zistiť, ktorý šampón je lepší na vypadávanie vlasov. Pozrite si prehľad spoľahlivých fondov.

Prečítajte si o výhodách Dimexidu proti vypadávaniu vlasov v tomto materiáli.

Použitie cibuľového šampónu 911 na zloženie proti vypadávaniu vlasov, recenzie

Vypadávanie vlasov je častým problémom ovplyvňujúcim obe pohlavia.

Boj proti plešatosti môže prebiehať roky a v takom prípade musíte zvoliť prostriedok, ktorý pomôže posilniť vlasové korienky, obnoviť ich štruktúru a zároveň mať najmenší počet kontraindikácií a spravodlivo rozpočtovú cenu.

Medzi tieto produkty právom patrí šampón 911 cibule, ktorý je navrhnutý špeciálne na posilnenie a stimuláciu práce vlasových folikulov.

Keď má cibuľa šampón 911 výhody

Šampón z cibule 911 je vhodný na nadmerné straty kučier, ku ktorým dochádza pod vplyvom vonkajších aj vnútorných nepriaznivých faktorov.

Výrobca odporúča tento nástroj tým, ktorí nie sú spokojní s pomalým rastom kučier, ich zvýšenou suchosťou a nedostatkom vitality..

Pozitívne recenzie o tejto kozmetike možno počuť od tých dievčat, ktoré ju používali na elimináciu popôrodného vypadávania vlasov..

Zloženie

Zloženie šampónu pod značkou Onion 911 predstavuje nielen obvyklé prísady pre akýkoľvek prací prostriedok, ale aj špeciálne vybrané bylinné extrakty, ďalšie mikroelementy a vitamíny..

Účinok na posilnenie, tonizáciu a rast vlasov poskytujú extrakty:

  • Lukáš;
  • Brezový list;
  • List žihľavy;
  • Kvety harmančeka;
  • Zlaté proso;
  • Chmeľ;
  • Arnica;
  • Lopúch;
  • Zelený čaj;
  • Šalvia.

Zloženie je tiež obohatené o aloe gél, niacín, biotín, pantotenát vápenatý, kyselinu citrónovú.

Cibuľová vôňa v tomto čistiacom prostriedku úplne chýba, pri použití šampónu, ako uisťuje výrobca, budete cítiť iba ľahkú, nenápadnú a príjemnú arómu.

Cibuľový šampón s ochrannou známkou 911 Your Rescue Service vyrába ruská spoločnosť TWINS Tech so sídlom v Moskve.

Liečivo je balené vo fľašiach s objemom 150 ml, môže sa skladovať pri teplotách od 15 do 25 stupňov.

farmaceutický účinok

Cibuľová šťava alebo cibuľová kaša je obsiahnutá ako základ v mnohých maskách, ktoré pomáhajú zastaviť vypadávanie vlasov. A použitie týchto masiek samozrejme prináša nepochybné výhody - kudrlinky sa stávajú silnejšími, získavajú silu, hodvábnosť a lesk.

Práve na tomto pôsobení horkej zeleniny je postavený účinok 911 cibuľového šampónu.

Špeciálne vybrané zloženie umožňuje:

  • Normalizujte proces výmeny v pokožke hlavy a vlasových folikuloch;
  • Zvýšte prísun živín pre kučery koní;
  • Obnovte vlasy, ktoré sú náchylné na nadmerné vysušenie a krehkosť;
  • Jemne čistite pokožku hlavy bez narušenia prirodzenej rovnováhy.

Cibuľový šampón 911 je k dispozícii v niekoľkých verziách. Okrem klasického zloženia si môžete kúpiť produkt so zavedením extraktu z červenej papriky, lopúchového oleja alebo extraktu zo žihľavy..

Obohatenie kompozície ďalšími zložkami zvyšuje farmakologický účinok liečivého roztoku čistiaceho prostriedku.

Funkcie aplikácie

Cibuľový šampón je univerzálny šampón, takže neexistujú žiadne špeciálne pokyny na jeho použitie. Účinok posilnenia vlasov a zvýšenia ich rastu sa zvýši, ak budete pri šampónovaní dodržiavať nasledujúce pravidlá:

  • Predbežne navlhčite vlasy tak, aby boli všetky pramene mokré;
  • Malé množstvo šampónu sa rozotrie po kadere a pokožke hlavy, je vhodné ho dobre pretrieť a napeniť;
  • Nezabudnite počkať najmenej 5 minút pred zmytím kompozície z kudrliniek.

Cibuľový šampón 911 môžete použiť tak často, ako potrebujete.

Niektorí ľudia si všimnú jeho slabé mydlenie a rýchle znečistenie kučier po prvom použití. Spravidla však tento problém zmizne v druhom týždni obnovy vlasov..

A majitelia mastných prameňov poznamenávajú, že potom, čo začali používať cibuľový šampón, si už viac nemuseli umývať vlasy každý deň..

Kontraindikácie

Zloženie cibuľového šampónu je mierne a bezpečné pre všetky zložky. V tomto ohľade neexistujú žiadne zvláštne kontraindikácie pre jeho použitie, okrem detí do dvoch rokov..

Jediná vec, ktorú je potrebné vziať do úvahy pri prvom použití nápravy, je možnosť rozvoja reakcií na intoleranciu.

Kde môžem kúpiť produkt

Cibuľový šampón je pomerne rozšírená kozmetika na vlasy, takže obyvatelia veľkých miest s jeho kúpou určite nebudú mať problém..

Výrobky s ochrannou známkou „911 Your Rescue Service“ sa predávajú v bežných lekárňach aj prostredníctvom internetu.

Dokumenty

Cibuľový šampón vyrobený pod ochrannou známkou „911 Your Rescue Service“ prešiel certifikáciou, vďaka čomu sa zistilo, že výrobok spĺňa požiadavky TR CU 009/2011 „O bezpečnosti parfumérie a kozmetických výrobkov“..

Proti vypadávaniu vlasov dobre pomáha aj Nutrikap - doplnok výživy, ktorý spolu s šampónom z cibule 911 prinesie dobré výsledky..

Recenzie

Svetlana, 26 rokov, Moskva.

"Po narodení mojej dcéry som si začal všimnúť, že zakaždým na hrebeňoch zostáva čoraz viac chĺpkov a každé umývanie končí zhromaždením zväzkov prameňov v celej kúpeľni." Všeobecne som si uvedomil, že je čas hľadať spôsoby, ako vlasy obnoviť.

Masky som hneď odmietla, pretože na ne s malým dieťaťom nezostával čas. Rozhodol som sa použiť spevňujúci šampón a najlacnejší bol 911 Cibuľa.

Používala som to mesiac a naozaj sa vlasy stali oveľa silnejšie, ale objavil sa ďalší problém - lupiny.

Teraz sa snažím postupne obnoviť predchádzajúce zdravie svojich vlasov, ale myslím si, že som cibuľový šampón začala používať včas, inak by ma musel ošetrovať trichológ “.

Inga, 31 rokov, Petrohrad.

"Snažil som sa schudnúť a niekoľko týždňov som držal pomerne prísne diéty, čo mi pomohlo k ľahšej postave." Ale objavil sa ďalší problém - zjavne nedostatok vitamínov v mojej strave mal zlý vplyv na moje vlasy, jednoducho začali vypadávať v množstve, ktoré ma desilo.

Vyskúšala som už veľa produktov, sú to profesionálne šampóny a domáce masky. Spokojný som ale bol iba s 911 cibuľovým šampónom s červenou paprikou.

Po ňom vypadávanie vlasov prestalo a kučery začali rásť oveľa rýchlejšie, ďalším bonusom je ich jemnosť a príjemná vôňa zo šampónu. Kým už nebudem hľadať iné lieky na plešatenie “.

Nikolay, Omsk, 36 rokov.

„Cibuľový šampón sa mi odporúčal používať ako jeden z prostriedkov na liečbu androgénnej alopécie trichológa.

Obnovil som si vlasy veľmi dlho a použil som dosť veľkú skupinu vonkajších aj vnútorných prípravkov a to trochu neľutujem.

Teraz sa moja ustupujúca línia vlasov zmenšila oveľa viac a vlasy v jej krbe boli silnejšie, silnejšie a tvrdšie..

Myslím si, že to pomohol komplexný prístup k vyriešeniu problému, ale občas použijem cibuľový šampón, pretože ešte nie som pripravený na plešatenie. ““.

Alla, 28 rokov, Soči.

„Šampón z cibule 911 mi odporučil sused ako lacný a efektívny nástroj, ktorý podporuje rast vlasov a zastavuje ich nadmerné vypadávanie. Ale, bohužiaľ, tento šampón mi vôbec nevyhovoval.

Po prvom použití sa na hlave objavila vyrážka a začalo sa prudké svrbenie, musel som pokožku hlavy dôkladne opláchnuť a vypiť antihistaminikum.

S najväčšou pravdepodobnosťou ide o to, že moje telo reaguje alergickými reakciami na desiatky rôznych výrobkov a zjavne tento šampón jeden z nich obsahoval. ““.

Marina, 27 rokov, Jaroslavľ.

"História zhoršenia sily a vzhľadu mojich kudrliniek sa začala neúspešným zvýraznením." Zrejme som si vybral nesprávneho pána, pretože doslova deň po farbení mi vlasy začali bez problémov odchádzať z hlavy, navyše ma strašne svrbila pokožka hlavy..

Najskôr som používala rôzne upokojujúce a zvlhčovacie masky, potom som začala hľadať spôsoby, ako vlasy obnoviť.

Použil som dosť drahé prostriedky, ale keďže proces posilňovania kudrliniek trval dlho, musel som hľadať možnosti rozpočtu pre šampóny. A Cibuľa 911 bola jedným z nich.

Jeho použitie bolo prospešné, teraz vypadáva málo kučier a samotné pramene získali prirodzený lesk a hebkosť. ““.

Anastasia, 35 rokov, Murmansk.

„Séria kozmetiky vyrobenej našou ruskou spoločnosťou Twins Tek mi pomohla vyrovnať sa s problémom zhoršenia hustoty mojich kučier a ich pomalého rastu. A jedným z nich bol aj šampón 911 Cibuľa..

Po šiestich mesiacoch používania tejto kozmetiky moje kudrlinky nabrali na sile, stali sa oveľa silnejšími, silnejšími a hlavne potešené ich rýchlym rastom, dúfam, že sa môj sen o dlhom vrkoči čoskoro stane skutočnosťou “.

Julia, 31 rokov, Oryol.

„Šampón cibule 911 ma sklamal. Tú zmenu s kučerami, ktorú výrobca sľuboval, som nevidel.

Moje vlasy sa stále rednú čoraz rýchlejšie a chápem, že problém s najväčšou pravdepodobnosťou spočíva v tele..

Dúfam, že si čoskoro vyberiem čas na úplné vyšetrenie “.

Vladimír, 40 rokov, Moskva.

„Do veku 40 rokov mi začala miestami prechádzať pokožka na hlave, absolútne som nechcel pred tým plešatieť, a tak som začal hľadať účinné prostriedky na obnovenie sily vlasov..

Väčšinu drahých šampónov som si nemohol dovoliť, tak som si v lekárni kúpil cibuľu 911.

Nebudem tvrdiť, že problém bol úplne vyriešený, ale napriek tomu si všimnem, že vlasy vypadávajú rádovo menej “.

Miroslava, 24 rokov, Rostov na Done.

„Pravidelne som robil cibuľové masky, ktoré mi chceli posilniť korienky vlasov, zbaviť sa krehkosti a zvýšiť rast prameňov. A urobil som to. tento špecifický zápach sťažoval plné využitie tejto starostlivosti.

Šampón 911 Cibuľa som si kúpil na neustále používanie a zdá sa mi, že výsledok jeho použitia je takmer rovnaký ako pri maskách s cibuľou. Jedinou nevýhodou je, že končí rýchlo “.

Nadežda, 39 rokov, Kursk.

„Cibuľový šampón 911 s lopúchovým olejom má nevtieravú vôňu, ľahko sa z vlasov umyje, zjemní ich a čo je najdôležitejšie, skutočne posilní korienky kučier..

Citeľné zvýšenie množstva vypadávania vlasov sa začína na jar a práve v tomto období som začal tri roky po sebe používať kozmetiku na vlasy tejto série..

Som spokojný so stavom svojich vlasov a dúfam, že nebudem musieť zháňať drahšie prípravky “.

Pri porovnaní všetkých recenzií od ľudí, ktorí používali šampón Onion 911, môžete zistiť, že tento nástroj vo väčšine prípadov skutočne pomáha.

Vlasy potom, čo zosilnejú, získajú vitalitu, začnú sa rýchlejšie zväčšovať.

Medzi hlavné výhody šampónu Cibuľa patria:

  • Nízke náklady;
  • Možnosť denného a nepretržitého používania;
  • Ľahká aróma;
  • Dobrá schopnosť oplachovania;
  • Účinné čistenie pokožky hlavy a samotných vlasov od nečistôt;
  • Žiadne kontraindikácie;
  • Možnosť použitia počas tehotenstva a celého obdobia dojčenia;
  • Rýchly výskyt prvých výsledkov jeho použitia.

Nevýhody cibuľového šampónu zahŕňajú:

  • pravdepodobnosť výskytu lupín;
  • nedostatok želaného výsledku u niektorých ľudí užívajúcich túto drogu;
  • sušenie a tuhosť kudrliniek.

Musím povedať, že veľa z uvedených nevýhod vzniká nesprávnym používaním, preto by ste si mali vždy pozorne prečítať pokyny.

Prirodzene existuje individuálna imunita tela a buniek pokožky voči zložkám akýchkoľvek kozmetických výrobkov a cibuľový šampón nie je výnimkou..

Cibuľový šampón 911 je kozmetika, ktorá skutočne funguje tak, ako uvádza výrobca.

Pokiaľ ale nevidíte efekt jeho používania dva alebo viac týždňov alebo máte zvýšenú suchosť a lupiny, nemali by ste svoje vlasy vystavovať ďalšiemu testovaniu..

Budete si musieť zvoliť liek, ktorý nespôsobuje také negatívne vedľajšie reakcie.

„Cibuľový šampón na vypadávanie vlasov - jemné pôsobenie a rýchly účinok!“

12 komentárov

Naši predkovia vedeli, že cibuľa má pre vlasy priaznivé vlastnosti. Lokálna aplikácia cibuľovej kaše, džúsu a tinktúr na pokožku hlavy môže zmierniť mnohé problémy s vlasmi, od plešatenia po spomalenie rastu tyčiniek. Naše babičky aktívne používali cibuľové masky, keď vypadli pramene, bez ohľadu na dôvody, ktoré to spôsobili.

Procedúry s cibuľou však majú jednu nepríjemnú vlastnosť - špecifický zápach, ktorý preniká do kučier a vyskytuje sa zakaždým, keď je hlava zvlhčená, či už je to zvýšená vlhkosť vzduchu počas zrážok, potenie v horúčave alebo počas intenzívneho tréningu. Okrem toho pri precitlivenosti pokožky môže aplikácia koncentrovanej cibuľovej šťavy na koreňovú zónu vlasov spôsobiť pálenie..

Ruskí výrobcovia, ktorí vedia o liečivých vlastnostiach okrúhlice, vyvinuli univerzálny prostriedok na zlepšenie stavu vlasov - šampón s cibuľovým extraktom. Ak použijete produkt na pravidelné šampónovanie, nebudete mať nepríjemné pocity z neočakávaných aróm a spálenia pokožky, naopak, produkt má príjemnú bylinkovú vôňu a zmierňuje podráždenie..

Výhody cibuľového šampónu

3 druhy cibuľového šampónu, foto

Podľa mnohých hodnotení od spotrebiteľov funguje šampón na vypadávanie vlasov 911 jemne, ale efektívne. Vďaka normalizácii metabolických procesov v dermis a zvýšenej výžive vlasových folikulov sa „spiace“ žiarovky prebúdzajú a nové vlasy začínajú rásť..

Dodatočné extrakty obsiahnuté v šampóne zvyšujú účinok extraktu z cibule proti plešatosti a navyše pôsobia blahodárne na stav vlasov, zmierňujú suchosť, podráždenie, eliminujú krehkosť a disekciu špičiek tyčiniek..

Výťažky z liečivých rastlín a vitamínový komplex produktu zlepšujú výživu pokožky a jadier, obnovujú prirodzenú rovnováhu biologicky aktívnych látok, prispievajú k vytvoreniu ochrannej vrstvy pokrývajúcej každý vlas..

Pravidelné šampónovanie pomocou cibuľového šampónu sa premení na ozdravnú procedúru, zatiaľ čo čistenie vlasov nastáva šetrne a bez narušenia prirodzenej rovnováhy pokožky. Po nanesení produktu vlasy získajú prirodzený lesk, dodatočný objem a mimoriadnu hodvábnosť.

Zloženie

Tradičný cibuľový šampón 911 okrem cibuľového extraktu obsahuje ďalšie výťažky z liečivých rastlín, najmä z žihľavy, koreňa lopúcha, šišiek chmeľu, iránskej heny, kvetov harmančeka, listov šalvie, brezy, zeleného čaju atď., Ako aj gélu z aloe vera. (agáve).

Produkt ďalej obsahuje pantotenát vápenatý a vitamíny skupiny B, ktoré majú priaznivý účinok na pokožku a vlasy. Čistiaci účinok šampónu zaisťuje SLS, ktorá pri kontakte s vodou poskytuje vzhľad peny. Štruktúru produktu tvoria: čistená voda, silikóny, sodná soľ, kyselina citrónová. Existujú aj príjemné arómy, ktoré maskujú vôňu cibule a zvyšujú príjemnosť procedúry..

Indikácie pre použitie cibuľového šampónu:

  • pri komplexnej terapii všetkých typov alopécie;
  • prevencia vypadávania vlasov po strese, vážnych chorobách, nedostatku vitamínov;
  • sezónna strata prameňov;
  • spomalenie rastu vlasov;
  • zvýšená krehkosť a odlupujúce sa konce;
  • obnovenie hustoty vlasov po tehotenstve a laktácii.

Tri typy šampónu z cibule 911 na problémové vlasy

účinok aplikácie, fotografie pred a po kurze

Cibuľový šampón na ošetrenie vypadávania vlasov 911 má tri odrody, ktorých vlastnosti závisia od ďalších terapeutických zložiek obsiahnutých v kompozícii. Vyberte si produkt na základe osobných preferencií a stavu vlasov v tejto životnej fáze. Pozorne si prečítajte návod na použitie, ktorý je súčasťou každého balenia liečivého šampónu.

Cibuľový šampón 911

Tradičný cibuľový šampón sa používa na všetky typy vlasov s vyššie popísanými problémami. Prípravok sa nanáša na mokré vlasy, pení sa ľahkými masážnymi pohybmi, jemne sa vtiera do korienkov vlasov po dobu 3-4 minút, aby sa prenikli aktívne zložky do folikulov, opláchne sa vodou. Ak je to potrebné, postup opakujte..

Po nanesení šampónu je vhodné použiť balzam na váš typ vlasov a posledné opláchnutie sa uskutoční výluhom alebo odvarom z liečivých rastlín: dubová kôra, šalvia, ľubovník bodkovaný, bahenný kalamus, listy brezy.

  • Šampónovanie sa vykonáva s mastnými vlasmi každé 2 - 3 dni a s normálnymi a suchými vlasmi - raz za 5 - 7 dní.

Cibuľový šampón s extraktom z červenej papriky

Šampón cibule 911 s červenou paprikou je považovaný za najsilnejší prostriedok proti vypadávaniu vlasov z celej rady šampónov tejto série. Okrem hlavného zloženia má extrakt z červeného korenia silné regeneračné a dráždivé vlastnosti pre pokožku, vďaka čomu sa zvyšuje výživa a prekrvenie každej žiarovky a vlasy začnú intenzívne rásť..

Osvedčilo sa to pri mastných vlasoch, pretože extrakt z papriky má vlastnosti sušenia. Pomôže tým, ktorí si všimli, že pramene sa začali pomaly rozvíjať. Neodporúča sa používať cibuľový šampón s červenou paprikou u pacientov, ktorí majú zvýšenú citlivosť pokožky a majú tiež mikrodámy na pokožke hlavy: škrabance, odreniny, akné, podráždenie atď..

Cibuľový šampón obohatený o lopúchový olej

Cibuľový šampón s lopúchovým olejom je vhodný pre všetky typy vlasov, ale je obzvlášť užitočný pre suché, poškodené, krehké kučery, náchylné na štiepenie končekov. Vďaka olejovému extraktu z koreňa lopúcha sa okrem extraktu z lopúcha, ktorý sa nachádza vo všetkých druhoch radu 911, obnovuje štruktúra každého vlasu, zvyšuje sa pružnosť a eliminuje nadmerná krehkosť..

Trichológovia odporúčajú zvoliť tento typ šampónu pre tých, ktorých pokožka je príliš citlivá a negatívne reaguje na dráždivé výťažky. Šampón s lopúchovým olejom sa odporúča aj tým ženám, ktoré často farbia svoje pramene, nechajú si urobiť trvalý biovlnný a tepelný styling a používajú množstvo stylingových produktov..

Kontraindikácie

Cibuľový šampón nie je vhodný pre každého, kto je alergický na niektorú z jeho zložiek..

Šampón je možné používať dlhodobo, bez časového obmedzenia. Cenovo dostupný produkt predávaný takmer v každej lekárni môže zlepšiť kvalitu starostlivosti o vlasy a vďaka integrovanému prístupu sa stane skutočným vrcholom vašej vlasovej kozmetiky. Prajeme vám hodvábne zdravé kučery v každom veku!